Völgyi Zsuzsi rács mögött!
Címlap / Showbiznisz / Völgyi Zsuzsi rács mögött!

Völgyi Zsuzsi rács mögött!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-24

Rács mögé került Völgyi Zsuzsi. Az énekesnő semmi törvénybe ütközőt nem követett el, mégis börtönbe vonult. Zsuzsi csak egy napot töltött a kaptárban, de nagyon jól érezte magát. 

Völgyi Zsuzsi, Bársony Bálint, Nagy Laci Gitano és a magyar Beyonce-ként emlegetett Alexandra nagyszabású koncertet adtak a Márianosztrai fegyintézetben. Ezzel a meglepetéskoncerttel avatták fel a börtön új nyitott szárnyát. Az elítéltek sajátkezűleg dekorálták ki a színpad falát, melyre „a zene mindenkié” felíratott festették! A nyitott kertrészben együtt buliztak a zenészek és a fogvatartottak.

 

A délután házigazdája Nagy Laci Gitano volt. Ő konferálta fel a művészeket és szórakoztatta a közönséget történeteivel. A zenész nemcsak énekesként vált ismertté, hanem Magyarország egyik vezető zenei producere is. Többek között olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Emilió, Gáspár Laci, Király Linda, Back To Black, szóval bőven volt miről mesélnie. 

Az első fellépő a férfi elítéltek legnagyobb örömére Völgyi Zsuzsi volt. Hatalmas ovációval fogadták már a megjelenése pillanatában. Zsuzsi felköszöntötte a fegyintézet születésnaposát is egy dallal, amit külön neki énekelt fent a színpadon. A férfi ezt egy érzelmes kézcsókkal hálálta meg. Zsuzsi a délután folyamán egy duettet is előadott Bársony Bálinttal. A dal különlegessége, hogy a nótát Bálint kifejezetten Zsuzsinak írta. Zárásul egy latin dalt adott elő, amivel még jobban fokozta a hangulatot. Szinte az összes rab táncra perdült.

Zsuzsi a fiatal tehetségnek, a magyar Beyoncé- ként is emlegetett Alexandrának adta át a mikrofont. Alexandra hihetetlen nagy sikernek örvendett a férfiak körében, amit még tetézett is különleges csípőmozdulataival. A fegyház egyik lakója, aki Jackson becenévre hallgat, felpattant Alexandra mellé a színpadra és egy fantasztikus táncprodukciót adott elő. Nevéhez hűen, moonwalk-olt is. Alexandra fellépését egy közös duettel zárta Gitanoval, amitől a közönség teljesen meghatódott.

A délután utolsó fellépője a házigazda Gitano volt, aki egy gyönyörű gospel nótával nyitott, amit szaxofonon Bársony Bálint kísért. A szívbemarkoló pillanatok után kezdődött az igazi buli, mert Gitano a most megjelent lemezének dalai mellett, kívánságokat is teljesített. Elhangzott több Gáspár Laci dal, amit szintén Gitano írt, de jó pár Emilió nóta is felcsendült. Két gyönyörű táncoslány is volt a színpadon, akik még jobban fokozták az amúgy is emelkedett hangulatot. 
 

A koncert egy közös dallal zárult, mindenki egyszerre volt a színpadon, és a most felépített falat a művészek ellátták a kézjegyükkel. Természetesen Bársony Bálint egy festett szaxofont, míg Gitano egy gitárt szignózott. 

A zenészek örültek, hogy a fegyintézet szürke hétköznapjaiba egy kis színt vihettek, így is feledtetve a család és a szerettek hiányát.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3387 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x