Botrány: Bemostak Perez Hiltonnak!
Címlap / Showbiznisz / Botrány: Bemostak Perez Hiltonnak!

Botrány: Bemostak Perez Hiltonnak!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Csúnyán elsült Perez Hilton szája egy zenei díjátadót követő partyn. A sztárblogger heves szócsatába keveredett a Black Eyed Peas oszlopos tagjával Will.I.Am.-mel. A vita hevében Hilton válogatott szitkokat szórt a rapper fejére, mire Will managare bepancsolt neki egyet.  

A botrányos jelenetet kamerával is rögzítették, s persze nem sokkal később fel is került a világhálóra. Nem tudni, pontosan mi okozta ía nézeteltérést a két sztár között, a felvétel ugyanis akkor kezdődik, amikor már javában folyik a civakodás.


A videó legelején Perez a fejére olvassa Will-nek, hogy folyton a nyomában van, mint egy "hőkövető rakéta". A blogger minden bizonnyal cseppet sem örül a rapper közeledésének, s ezt nyomatékosítandó egész szitokráradatot zúdított rá.

Will és managere, Polo egy ideig türték Perez hisztijét, ám egy ponton betelt a pohár. A vita tetőpontján Hilton Will fejéhez vágta: "B...meg, Te nem is vagy művész, te csak egy kib...ott buzi vagy!" Ekkor járt el Polo keze, s egy alaposat behúzott a mosdatlan szájú bloggernek.

A felvétel is véget ér, de perez állítása szerint a manager még tovább ütötte őt. Will persze másképp emlékszik a jelenetre. Szerinte csak egy kis lökdösődés volt, és senki nem sérült meg.

Trágár beszólásával Hilton a jókóra fülesen kívül a homoszexuális közösség rossallását is kiérdemelte. A Melegek és Leszbikusok Szövetsége a Rágalmazás ellen nevű szervezet nyilatkozatban kérte fel bocsánatkérésre az egyébként másságát nyíltan vállalő bloggert. Szerintük nem enyhítő, sőt egyenesen súlyosbító körülmény, "ha egy melegeket gyalázó kifejezést olyan ember használ, aki közénk tartozik."

A meleg polgárjogi harcos szerepében előszeretettel tetszelgő Perez - aki épp nemrégiben akadályozta meg egy szépségkirálynő-jelölt megválasztását, mert a lány nem helyeselte az azonos neműek házasságát - most kínos helyzetbe került, s egyelőre hallgat az ügyről.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1203 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x