Megdöbbentő! Nem is Jacko volt gyermekei apja?
Címlap / Showbiznisz / Megdöbbentő! Nem is Jacko volt gyermekei apja?

Megdöbbentő! Nem is Jacko volt gyermekei apja?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Minden jel szerint nem ért véget a Jackson-gyerekek kálváriája. Sőt, az igazi botrányözön csak most veszi kezdetét. A bulvársajtó újabban azt is megkérdőjelezi, hogy Michael lett volna a kicsik biológiai édesapja.  

Azt eddig sem titkolták, hogy a gyerekek mesterséges megtermékenyítés útján fogantak. Most azonban a tmz.com azt állítja: tudomásukra jutott, hogy a 12 éves Michael Joseph, a 11 éves Paris, és a legifjabb, 7 éves Prince Michael Jackson II. biológiai édesapja valójában nem a sztár volt. 

Harmonet tipp: Iszonyú: többszázmilliós adósság és pereskedés áll Jacko árvái előtt >>>

A bulvárportál információi szerint genetikaliag a két idősebb testvér anyjának, Debbie Rowe-nak sincs köze a gyerekekhez . Az asszony csupán béranya volt, kihordta a babákat, de petesejt-donor valaki más volt.

A US Weekly azt is tudni véli, ki a Jackson-árvák igazi édesapja. A lap szerint a a kicsik megfonatatásához szükséges hímivarsejteket Arnold Klein, Jacko börgyőgyásza szolgáltatta .
 
A popkirály egyik közeli ismerőse szerint nehéz lesz kideríteni, valójában mi történt. Ugyanis annak idején Jackson és Rowe megállaposdát kötöttek, hogy sosem hozzák nyilvánosságra az igazságot. A családi barát szerint azonban kár is azon rugózni, hogy ki volt a srácok biológiai apja, hiszen "valójában Michael nevelte őket, ő volt a papájuk".
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1523 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x