Kiakadt sportolók - Ronaldo és Kurnyikova verekedtek!
Címlap / Showbiznisz / Kiakadt sportolók - Ronaldo és Kurnyikova verekedtek!

Kiakadt sportolók - Ronaldo és Kurnyikova verekedtek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-29

Túlzottan nagy nyomás? Túl pofátlan sajtósok és lesifótosok? Vagy egyszerűen csak hisztis sztárok allűrjei? Nem tudni, mi az oka, de az utóbbi napokban két, eddig nem kifejezetten botrányhősként ismert sportoló, Ronaldo és Kurnyikova is verekedésbe keveredett - persze külön-külön. 

A sportolók sorsa a kemény, szabályok közé szorított élet. Ez még inkább igaz az élsportolókra, akik gyakran legszebb - mások számára fergeteges bulikkal tarkított - ifjú éveikkel fizetnek a sokmilliós jövedelemért, és a világhírnévért. A szigorú önfegyelem azonban nem mindig tartható fenn örökké. Van, aki egy idő teljesen leereszt, - elég Mike Tysonra, vagy Maradonára gondolnunk - de a keményebb fából faragott sztársportolóknál is elszakadhat a cérna egy-egy feszültebb pillanatban.

Valami hasonló történhetett Christiano Ronaldoval is, aki a minap egy rajongóját bántalmazta könnyebben. A tienhét éves lány autójával parkolt a focista háza előtt, hogy egy aláírást kérjen tőle. At autogramvadászt azonban kellemetlen meglepetés érte, mikor a sztártól szignó helyett egy jókora rúgást kapott a szélvédőjére. A szana-szét repülő üvegszilánkok csúnyán felsértették a fiatal rajongó arcát, aki azonnal feljelentést is tett a rendőrségen. Ronaldo a yardon azzal védekezett, hogy a lány minden bizonnyal egy ráállított lesifotós, és ezért kapta fel a vizet. Bocsánatot kérni nem volt hajlandó, mivel meg van győződve róla, hogy nem tévedett.

Kínos botrányba keveredett Anna Kurnyikova is. A teniszezőként és szexszimbólumként is sikeres szőkeség azonban fordított helyzetben volt, ugyanis őt támadták meg. Az eset egy szórakozóhelyen történt, ahol egy meglehetősen ittas hölgyvendég máig tisztázatlan okokból hozzávágta az italát. Annának se kellett több, s egyből rávetette magát a nőre, lökdösni és karmolni kezdte. A két harcias amazont a biztonságiak szedték szét, s a támadónak távoznia kellett.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1655 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x