Döbbenetes! Bernie Ecclestone Hitlert dícséri!
Címlap / Showbiznisz / Döbbenetes! Bernie Ecclestone Hitlert dícséri!

Döbbenetes! Bernie Ecclestone Hitlert dícséri!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Bernie Ecclestone mostanában nehéz időket él. A Forma-1 atyja az elmúlt hetekben kénytelen volt szembesülni azzal, hogy élete főműve széteshet, ráadasul a bulvársajtó nemrégiben pedofíliával vádolta meg. Talán ennek tudható be, hogy a száguldó cirkusz feje megdöbbentő interjút adott a Times-nak. 

Ecclestone a beszélgetés során Adolf Hitlert dícsérte, hangsúlyozva, hogy némileg árnyaltabban kellene látnunk a náci diktátor arcélét. A Forma-1 alapítója szerint a nemzetiszocialista rendszer alapvetően működőképes és sikeres volt.

A brit milliárdos nem tagadta, hogy a Führer rettenetes dolgokat követett el, de hozzátette: „rendbe tudta rakni a dolgokat, és a maga módján nem vezette rosszul a hazáját". Ecclestone szerint "talán szörnyű ilyesmit mondani, de Hitler képes volt az emberek vezetésére, a dolgok alakítására."

A száguldó cirkusz fő porondmestere elmondta, hogy véleménye szerint, bár a náci Németországban történtek iszonyú dolgok, a rendszer nem volt diktatúra. "Ha ismerte, hogy mi történik, akkor uralta a helyzetet, ha nem, akkor részt vett a dolgok alakításában, nem volt diktátor."

A meglehetősen tekintélyelvű, egyszemélyi vezetési stílusáról ismert üzletember szerint "a demokrácia egyébként a legtöbb országnak nem sok jót hozott".
 
Ecclestone kijelentései világméretű botrányt kavartak, egy sor zsidó, illetve emberi jogokat védő szervezet szólította fel lemondásra. A milliárdosra csak úgy záporoznak a keményebbnél, keményebb jelzők. Egyesek erkölcsileg fogyatékosnak, morálisan visszamarodttnak, mások egyszerűen idiótának nevezik. A Zsidó Világtanács arra szólította fel az összes pilótát és versenynek otthont adó országot, hogy ne működjenek együtt többé az üzletemberrel.

Harmonet ajánló: Bernie Ecclestone liliomtipró? >>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1957 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x