Labancz Lilla elcsábult Balin (Szexi fotókkal!)
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Labancz Lilla elcsábult Balin (Szexi fotókkal!)

Labancz Lilla elcsábult Balin (Szexi fotókkal!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Labancz Lilla napbarnítottan, kipihenten és nagy bánatára kedvenc fényképei nélkül tért haza Bali szigetéről, ahová barátnőjével utazott két teljes hétre kikapcsolódni. A feledhetetlen utazást sajnos beárnyékolta egy apró kellemetlenség: Lillának a reptéren ellopták a laptopját. 

 

Rendezvénynaptár

Labancz Lilla csak mosolyogva tud mesélni arról a pazar két hétről, amelyet Edina barátnőjével töltött Balin. Az Álom.net sztárja most már érti, miért nevezik a helyet az Istenek szigetének.

„Csúcs szuper volt” – próbálta egy mondatban összefoglalni élményét a szőke lány, majd aztán elmesélte, hogyan regenerálódott és készült fel lélekben a Boszorkányok című film őszi forgatására.

„Nagyon rám fért a pihenés, úgyhogy kizárólag alvással és bulizással múlattam az időt. Többnyire éjszaka partiztunk a barátnőmmel, nappal pedig igyekeztünk alvással és napozással feltöltődni. Általában éjfélkor indultunk el a bárokba, ahová a nagy szegénységben élő helyieket be sem engedték. Így leginkább amerikai és ausztrál szörfös fiúkkal lehetett barátkozni. Annyira nem bántam” – jegyezte meg viccesen Lilla, akinek a szigeten ismét lehetősége adódott, hogy delfinekkel ússzon.

Az utazást csak egyetlen apróság mérgezte meg, hogy hazafelé a reptéren ellopták Lilla laptopját, benne az összes kint készült fotóval.

„Egyetlen percre vettem le a szemem a táskámról , amikor pénzt váltottam. De ez épp elegendő  volt ahhoz, hogy elvigyék. Nagyon kiborultam, rögtön szóltam a biztonságiaknak, akiknek sajnos nem sikerült kideríteni, ki volt a tettes. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy nem a pénzváltó lopta el” – állította Lilla, aki szerencsére néhány fotót, amely a fényképezőgépén volt, megmentett.

A kellemetlenség ellenére Lilla élete egyik legszebb nyaralását töltötte Balin, ahonnan feltöltődve tért haza, így alig várja, hogy ősszel elkezdje forgatni Pamela Andersonnal a Boszorkányok című filmet.
 
 


 
 
[ 6336 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x