Kórházba került a fuldokló megasztáros!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Kórházba került a fuldokló megasztáros!

Kórházba került a fuldokló megasztáros!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

A zenészt, akit a nagyközönség a Megasztár4-ből ismerhet, a napokban kórházba szállították. Gitano első saját dalának a "Semmi nem elég"-nek a klipforgatásán fázott meg, de számos fellépése miatt nem tudott orvoshoz menni. A félvállról vett betegség következménye súlyos tüdőgyulladás lett. Most az ifjú sztár spanyolországi turnéja is veszélybe került!  

 

Rendezvénynaptár
Gitano hetek óta küzdött már a köhögéssel, de mivel országos koncertturnén vesz részt, nem volt ideje orvoshoz menni. Szerda éjjel arra ébredt fel, hogy nem kap levegőt és nagyon fáj a tüdeje. Akkor az édesapja rögtön orvost hívott, aki kórházba küldte.


Az orvosok számos vizsgálat után megállapították, hogy az énekesnek szövődményes tüdőgyulladása van. Így kénytelen a kórház vendégszeretetét élvezni még pár napig. A betegsége miatt több városban is elmarad a fellépése és csúszik a médiaturné vége is. Veszélybe került még egy nagyon fontos Spanyolországi koncert is!

 Gitano most kénytelen magányosan várni a gyógyulást, mivel véget ért hároméves kapcsolata az egykori tinisztárral, Nikával is. A románc végének pontosan az volt az oka, mint a zenész lebetegedésének: az ifjú megasztárosnak túl sok elfoglaltsága miatt nem csak egészségére, de kedvesére sem volt elég ideje.

Nehéz időszak ez most a Gitano életében, de bízik benne, hogy gyorsan rendbe jön és az elmaradt fellépéseit is igyekszik minél hamarabb bepótolni. Hiszen tudjuk,hogy Gitanonak "semmi nem elég".
 
 
[ 858 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x