Kórházba került a fuldokló megasztáros!
Címlap / Showbiznisz / Kórházba került a fuldokló megasztáros!

Kórházba került a fuldokló megasztáros!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

A zenészt, akit a nagyközönség a Megasztár4-ből ismerhet, a napokban kórházba szállították. Gitano első saját dalának a "Semmi nem elég"-nek a klipforgatásán fázott meg, de számos fellépése miatt nem tudott orvoshoz menni. A félvállról vett betegség következménye súlyos tüdőgyulladás lett. Most az ifjú sztár spanyolországi turnéja is veszélybe került!  

Gitano hetek óta küzdött már a köhögéssel, de mivel országos koncertturnén vesz részt, nem volt ideje orvoshoz menni. Szerda éjjel arra ébredt fel, hogy nem kap levegőt és nagyon fáj a tüdeje. Akkor az édesapja rögtön orvost hívott, aki kórházba küldte.


Az orvosok számos vizsgálat után megállapították, hogy az énekesnek szövődményes tüdőgyulladása van. Így kénytelen a kórház vendégszeretetét élvezni még pár napig. A betegsége miatt több városban is elmarad a fellépése és csúszik a médiaturné vége is. Veszélybe került még egy nagyon fontos Spanyolországi koncert is!

 Gitano most kénytelen magányosan várni a gyógyulást, mivel véget ért hároméves kapcsolata az egykori tinisztárral, Nikával is. A románc végének pontosan az volt az oka, mint a zenész lebetegedésének: az ifjú megasztárosnak túl sok elfoglaltsága miatt nem csak egészségére, de kedvesére sem volt elég ideje.

Nehéz időszak ez most a Gitano életében, de bízik benne, hogy gyorsan rendbe jön és az elmaradt fellépéseit is igyekszik minél hamarabb bepótolni. Hiszen tudjuk,hogy Gitanonak "semmi nem elég".
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1330 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x