Angelina Jolie és David Beckham együtt nyomul!
Címlap / Showbiznisz / Angelina Jolie és David Beckham együtt nyomul!

Angelina Jolie és David Beckham együtt nyomul!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Az utóbbi időben sokat hallani a Brangelina páros széteséséről, és bizony David Beckham felesége, Victoria is gyakran féltékenykedik - rossz nyelvek szerint nem minden ok nélkül. A gyönyörű színésznő és a sármos focista most összejött...  

Legalábbis az Armani divatház legújabb kampányában, amelyben a két sztár együtt fog szerepet vállalni. A közös fotók a hírek szerint szexisek lesznek, de csak "óvatosan", hiszen mind Jolie, mind Beckham komoly párkapcsolatban, illetve házasságban él.

Más kérdés, hogy Brad Pittet vajon mennyire zaklatnák még fel a túlságosan erotikus képek, hiszen a hírek szerint újabban már alig áll szóba párjával, és gyakran vált meleg hangulatú sms-eket volt feleségével, Jennifer Aniston-nal.

Beckham minden bizonnyal jobban tartana egy esetlegesen túl forróra sikeredett fotósorozattól, hiszen hitvese, Victoria hírhedten féltékeny, s a rossz nyelvek szerint erre van is némi oka.

Egy biztos Angelina és David mesés összeg fejében bújuk össze az objektív előtt, hiszen a két szupersztár egyrészt nagyon ismert és népszerű, másrészt rajongó táboruk is alapvetően különbözik. Így az Armani eddig példátlanul széles közönséget szólíthat meg.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1295 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x