Jacko ex-felesége távol marad a temetéstől - családi perpatvar...
Címlap / Showbiznisz / Jacko ex-felesége távol marad a temetéstől - családi perpatvar a szertartás körül!

Jacko ex-felesége távol marad a temetéstől - családi perpatvar a szertartás körül!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Debbie Rowe, Michael Jackson volt felesége az eredeti tervekkel ellentétben nem vesz részt a sztár temetésén, illetve az azt mnegelőző megemlékezésen. A los angeles-i Staples Centerben tartott rendezvénynek Debbie szerint Michael-ról kell szólnia és nem a halála utáni vitákról. Közben a családtagok körében is komoly nézeteltérések alakultak ki a szertartás részletei tekintetében. 

A kórházi nővérből szupersztár-feleséggé avanzsált asszony Jacko két idősebb gyermekének édesanyja. Válásuk után a kicsik az énekesnél maradtak, s ebbe egy ideig Debbie is belenyugodni látszott. A Jacksont ért pedofíliával kapcsolatos vádak felmerülése után azonban bírósági úton követelte vissza gyermekei felügyeleti jogát. A keresettől végül váratlanul elállt - rossz nyelvek szerint nem kevés pénz fejében döntött így.


Jacko halála után a viták kiújultak. A sztár végakarata szerint halála után Prince Michael-t és Paris-t a nagymamájuknál helyezték el. Rowe azonban ismét bejelentette: a továbbiakban szeretné ő nevelné a gyerekeket. Az asszony elsősorban arra hivatkozik, hogy Jackson édesanyja már nagyon idős, így nem valószínű, hogy lesz elég ideje felnevelni a kicsiket.

Néhány sajtóinfomráció szerint azonban a gyerekeknek genetikailag sem Michael Jacksonhoz, sem Debbie Rowe-hoz nincs semmi közük. E verzió szerint az asszony csupán béranyaságot vállalt, s a biológiai apa sem a szupersztár volt.

Harmonet tipp: Megdöbbentő! Nem is Jacko volt gyermekei apja?>>>

A Staples Centerben tartandó megemlékezésre elvileg Rowe is kapott meghívót, de nem valószínű, hogy a család és a közeli barátok szívesen látnák az ex-feleséget, aki egy alkalommal még tanúskodott is egy pedofilia-perben Jacko ellen. (A bíróság végül tulajdonképpen használhatatlannak ítélte Debbie vallomását.)

Az asszony végül úgy döntött, távol marad a rendezvénytől, és az azt követő gyásszertartásról, mivel "szeretné, ha ez a nap a Michael-ról,és nem a halála utáni vitákról szólna".

A temetés részletei tekintetében egyébként komoly nézeteltérés támadt a családon belül is. A férfiak szeretné a vállukon vinni a koporsót, miközben a rajongók virágot dobálhatnának rá. (Annak idején hasonlóan búcsúztak Diana hercegnőtől is.) Ennek legfőbb ellenzője a mélyen vallásos Katherine, Jacko édesanyja, aki szerint ezzel olcsó médiacirkusszá süllyesztenék a szertartást. Nincs egyetértés abban sem, hogy nyitott, vagy zárt koporsóban ravatalozzák-e fel a sztárt. A család hölgytagjai, köztük Janet és LaToya is az utóbbit támogatják, a fiúk ellenben az előbbi verziót látnák szívesebben.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2651 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x