Botrány! Chris Brown a szeme láttára kapta le Keyna West barátnőjét!...
Címlap / Showbiznisz / Botrány! Chris Brown a szeme láttára kapta le Keyna West barátnőjét!

Botrány! Chris Brown a szeme láttára kapta le Keyna West barátnőjét!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-12

Alig csengtek le a Rihanna bántalmazása miatti perének hullámai, máris újabb botránnyal irányítja magára a reflektorfényt Chris Brown. A rapper kollégája, Kanye West barátnőjével kezdett ki egy partyn, meglehetősen szemtelenül.  

A kínos jelenetre P. Diddy white partyján került sor. Brown a tetőtöl talpig fehérbe öltözött vendégsereg döbbent tekintetétől kísérve kikezdett Amber Rose-zal, Kenya West barátnőjével. A kissé kapatos pár a egy meglehetősen erotikus táncot lejtett, amit egy forró csókkal fejeztek be.


Egyelőre arról nem szólnak a hírek, West mit szól asszonyverő kollégájának akciójához.. A Chris Brown-nal érkezett feltörekvő fiatal énekesnő, Teyana Taylor mindenesetre a jelek szerint nem nagyon zavartatta magát, s az éjszaka folyamán még egy másik buliba is elkísérte a rappert.

Keyna talán csak azért nem okozott botrányt, mert tekintettel volt rá: a nemrégiben Rihanna súlyos bántalmázásért felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Chris-nek a legkisebb balhé is  könnyen a szabadságába kerülhet.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2424 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x