Dráma! Liz Taylor összeroppant Jacko halála miatt!
Címlap / Showbiznisz / Dráma! Liz Taylor összeroppant Jacko halála miatt!

Dráma! Liz Taylor összeroppant Jacko halála miatt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Rajongók millióit sokkolta Michael Jackson halála, sokan máig nem heverték ki a sztár halálát. Ám valószínűleg senkit sem viselt meg annyira Jacko váratlan távozása, mint Liz Taylort. Az idős színésznő valósággal összeroppant a gyászhír hallatán, jelenleg kórházban kezelik.  

Az ötvenes-hatvanas évek talán legnagyobb hollywood-i legendáját több évtizedes barátság fűzte a Popkirályhoz. Az utóbbi években sokat betegeskedő, kerekesszékbe kényszerült Taylor legjobb barátja és lelki társa a a nehéz időkben Jacko volt.

Az énekes halála teljesen kiborította a 77 éves dívát, aki éppen Jacksonhoz készült utazni. Már csomgajai is össze voltak készítve, amikor közölték vele a szomorú hírt. Taylor állítólag hisztériás rohamot kapott és sikoltozni kezdett.

A színésznő azóta is képtelen feldolgozni a történteket. Szeretett volna részt venni a Popkirály nagyszabású gyásszaertartásán, ám családja és orvosai nem engedték meg, hogy ekkora megrázkódtatásnak tegye ki magát.

A sztár teljesen magába roskadt, folyamatosan zokog beverly hills-i otthonában, ahol tegnap rosszul lett, és rohammentő szállította korházba. Elmondása szerint nem tudjas elképzleni az életét Michael nélkül, akinek halála után üresnek érzi az életét. "Senki sem értheti, mennyire szerettük egymást." - kesergett a színésznő.

Liz Taylor nem csak jobarátja, de Diana Ross melett fő példaképe is volt Jacksonnak. Sokak szerint többek közt azért is esett át fehérítő műtéteken - melyeknek megtörténlét maga Jacko sosem ismerte be - hogy ezzel jobban hasonlítson a dívára.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1617 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x