Durva! Vallomás a Jackson gyerekek apaságának ügyében!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Durva! Vallomás a Jackson gyerekek apaságának ügyében!

Durva! Vallomás a Jackson gyerekek apaságának ügyében!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

Michael Jackson örökösödése, és emléke épp oly nehéz ügy, mint életének utolsó évei. A sztárt vélhetőleg nem hagyják nyugodni békében, a gyermekek körül ugyanis egyre nagyobb felhajtás kerekedik. Ezúttal azonban konkrét nyilatkozat született. 

Már sok hír lábra kélt arról, hogy nem Jackson eredeti apja gyermekeinek és az anya, Debbie Rowe kilétét is többen megkérdőjelezték.
Az eddig sem volt titok, hogy a gyermekek mesterséges úton fogantak. A béranyaság ilyen értelemben igaz, helyes kijelentés, ugyanakkor vélhetőleg Debbie a valódi édesanyja gyermekeinek.

Jacksonról már többen feltételezik, hogy nem valódi apa. Ugyanakkor kétségtelen, hogy a 12 éves Prince Michael mindenképp hasonlít édesapjára, noha 11 éves Paris talán kevésbé.
A Jackson gyerekek apjának eddig a Dr. Arnold Kleint hitték - később ennek ellentmondtak, most ismét csavartak egyet a szálon -, aki Jackson dermatológusa volt, ugyanakkor korábban tett nyilatkozatában Arnold elhatárolódott ettől. 

Arnold úgy kerülhetett képbe, hogy éppen Debbie főnöke volt abban az időben, amikor a lány és Michael Jakson találkoztak. Mi lehet az igazság?
Arnold azonban régebben így nyilatkozott:
"Nem én vagyok ezeknek a gyerekeknek az apja!"

Most azonban Arnold ismét harcol a gyermekekért. Felelősséget szeretne vállalni értük.

Tovább folytatódik hát a kálvária, vagy most megnyugodnak kedélyek? Nem tudni, az egyik apajelölt azonban vallomást tett.
Hogy hogyan hat gyermekekre édesapjuk (vagy annak gondolt személy) elvesztése? Egy legenda-papa halála és az azt követő vád-, és vitaáradat? Sejthető. A gyermekeknek a perek és nyilatkozatok helyett vélhetőleg segítő kezekre és megbékélésre volna szükségük.

 
 
[ 1111 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x