Aranypakolás és kaviár: Pflum Orsi - magyar lány arabul
Címlap / Showbiznisz / Aranypakolás és kaviár: Pflum Orsi - magyar lány arabul

Aranypakolás és kaviár: Pflum Orsi - magyar lány arabul

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-23

Kétségtelen tény, magyar énekesként külföldön befutni nem könnyű. Ezzel tisztában van Pflum Orsi is, aki évek óta köröz az arab könnyűzene egén. Ám hogy miként is tud két zenei fronton is állandó minőséget teljesíteni? Most kiderül! 

A Két táj, két szív slágerének sikere bebizonyította: helye van a távol-keleti országban, ám az igazi áttörésre még várni kell. Ehhez elsősorban sok munkára és rengeteg befektetésre van szükség.
Orsi keményen és szigorúan készül, edzi és képzi a hangját, folyamatosan karbantartja magát, lelkileg és testileg is. Hiszen az ének tudás mellett nem mellékes az sem, miként is néz ki egy előadó.
Ennek eredményeként az énekesnő egyre inkább tündököl. Sokan kérdezik, mi a titka. Eddig elhallgatta, de most azonban felfedi a rejtélyt. Ami nem más, mint az aranypakolás és a kaviár. Az énekesnő ugyanis ezekkel készül arra, hogy formába jöjjön a kairói tárgyalásokra és a jövőbeni fellépésekre.

Kevesen tudják, hogy az arany egyre szélesebb körben terjed el a kozmetikai iparban. A hölgyek előszeretettel járnak arannyal és aranyat tartalmazó krémekkel történő arckezelésekre, hiszen ez az ősi értékes fém rendkívüli módon megköti a vizet a bőrben és hidratál.

"Szaray Brigi, az érdi fogyasztóközpont és kozmetikai szalon tulajdonosa nagyon sokat segít a szépítkezés terén, ő tanácsolta, hogy az arany jó hatással lesz a külsőmre" - mondta Orsi.
Mindezekhez hozzájön a különleges Thalmer kezelés, amelynek során tengeri ásványok erejével formálják Orsi alakját, hogy az izgalmas fellépő ruha is jól álljon rajta. A fiatal hölgy tehát teljes regenerálódáson megy át. Keményen készül, hogy jó benyomást tegyen a koncertszervezőkkel való tárgyalások során.

Szüksége is lesz rá, ugyanis Egyiptomba, Kairóba, Luxorba és Hurghadán tölt hamarosan egy hetet. A tárgyalások mellett azért persze nyaralásra is jut ideje.
Orsi továbbra is óvatos. Bár sokat dolgozik, de számára még mindig hihetetlen, hogy jó esélye van rá, hogy hamarosan több afrikai koncerten vegyen részt.
"Nem szeretném elkiabálni, de úgy tűnik, hamarosan rendszeresen kell repülnöm a fekete földrészre, mégpedig azért, mert több fellépésre is felkérnének. Már most nagyon izgatott vagyok" - jegyezte meg várakozással telve.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2722 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x