Csak kamu a válás? Együtt nyaral Liptai és Gesztesi
Címlap / Showbiznisz / Csak kamu a válás? Együtt nyaral Liptai és Gesztesi

Csak kamu a válás? Együtt nyaral Liptai és Gesztesi

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Egyre gyakrabban hallani, hogy Liptai Claudia és Gesztesi Károly szakítása csupán a médiának szóló cirkusz, hogy magánéletükkel is felhívják magukra a figyelmet. Ezt látszik alátámasztani az is, hogy a két színész jövő hónapban együtt utazik el nyaralni.  

Az állítólag válófélben levő páros ráadásul még szét sem költözött. Máig közös házukban élnek, Clauda csak nyár végén veheti birtokba saját lakását.


Liptai ismerősei és kollégái ugyanakkor úgy látják: a két embernek már valóságos kínszenvedés a közös élet, gyakoriak a kiabálásba torkolló veszekdések. Egy alkalommal állítólag Claudia már korán reggel összekülünbözött Gesztesivel és annyira kiborult, hogy alig tudták rávenni a Mokka vezetésére.

Ennek ellenére a páros augusztusban közösen készül elutazni Pankával. A két színész talán csak a gyerek miatt tervez közös nyaralást,ám, ha így van, akkor sem biztos, hogy a kislány számára maradandó pozitív élmény lesz két hetet tölteni folyton veszekedő szüleivel. Mások szerint Liptai és Gesztesi várhatóan nagyon vidáman fogják eltölteni a közös üdülést, mivel a távol a magyar bulvársajtó figyelő tekintetei elől végre nem kell színlelniük a szakítást, amit kizárólag az ezzel járó médiafigyelem miatt játszanak el.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2055 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x