Bánlaky Kata és Rékasi Károly együtt!
Címlap / Showbiznisz / Bánlaky Kata és Rékasi Károly együtt!

Bánlaky Kata és Rékasi Károly együtt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

A két népszerű színész újabban egy párt alkot. Szerelmük nem mentes minden problémától, és a hírek szerint a szülők sem helyeslik a készülő nászt. Ám végül minden bizonnyal megoldódik minden, hiszen a színpadon ez már csak így szokott lenni. 

Bánfalvy Ági elhatározta, egy egészen újszerű módon megrendezi az örökérvényű darabot: Beaumarchais Figaro házasságát, amelyben az ifjú párnak számos megpróbáltatáson kell átesnie, míg kimondhatják a boldogító igent. A színésznő nem csak direktorként működik közre, de színpadra is áll. Mégpedig Rékasi Károly társaságában. Igaz, a próbák csak ősszel kezdődnek, a tökéletes kivitelezés érdekében Ági fontosnak érezte, hogy más országból is tapasztalatot szerezzen.


 A színésznő nemrégiben tért haza Párizsból, ahol a Lucernaire Theatre-ben konzultált a kint futó Figaro házassága című darab rendezőjével, Francois Ha Van-nal, és a Figaro-t alakító színésszel, Rafael Reves-szel. Tanácsokat kért tőlük az új rendezéséhez, akik szívesen meséltek a mű keletkezésének részleteiről.

A színésznő ezen túl megnézte Moliere Képzelt betegét a Comedie Francaise-ben.

 „Meglepő volt, hogy sem a modern, sem a klasszikus feldolgozásokban nem csorbították a darab szellemiségét, vagy mondanivalóját. Mindenhol törekedtek az igényes szórakoztatásra, és szinte elájultam az igényes és színvonalas színészi alakításoktól” – mesélte Bánfalvy.

 
A próbák ősszel indulnak, jövő januárban pedig a tervek szerint bemutatják a Figaró házasságát. „A napokban sikerült megegyeznem a címszerepet játszó Rékasi Károllyal is” – árulta el a darab rendezőnője.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2279 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x