Gólyahír! Császár Előd apa lett!
Címlap / Showbiznisz / Gólyahír! Császár Előd apa lett!

Gólyahír! Császár Előd apa lett!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

A Cool Live műsorában Császár Előd hatalmas örömhírrel szolgált: július 5-én ugyanis apa lett, megszületett első kislánya. A csöppség 54 cm-el, és kicsivel több, mint három kilóval jött a világra. 

Előd elmondta, speciális szülésről volt szó, hiszen Petra nagyon jól érezte magát az édesanyja hasában olyannyira, hogy nem is szeretett volna kibújni onnan:

"A becsült időpontnál legalább egy héttel tovább maradt bent. Az orvos végül megindította szülést."

A lemezlovas úgy tervezete, hogy végig bent marad a szülőszobán a párja mellett, hiszen a nagy esemény minden percét szerette volna végig asszisztálni és izgulni. A sors azonban közbeszólt, mivel végül császározásra került sor. Ennek ellenére Előd nem szomorkodik, hiszen kislánya csodaszép és makk egészséges, akárcsak az anyukája.


Ami a Petra – vagy ahogyan szólítják, Uszi – körüli teendőket illeti, a büszke anyuka és apuka egyaránt kiveszi a részét a feladatokból, legyen szó pelenkázásról, fürdetésről vagy éppen a hajnali dajkálásról.

- Nagyon jó baba! Ügyesen büfizik és időben elalszik, de sajnos hajnalban mindig sírdogál. – mesélte Előd, aki utóbbinak és állandó munkáinak betudhatóan, igencsak keveset alszik mostanában.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3148 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x