Gigabotrány! Putyin ágyában kurvázott Berlusconi!
Címlap / Showbiznisz / Gigabotrány! Putyin ágyában kurvázott Berlusconi!

Gigabotrány! Putyin ágyában kurvázott Berlusconi!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Alaposan rájár a rúd Silvio Berlusconi olasz miniszterelnökre. Nem elég, hogy nemrégiben kiderült, hogy felesége szeretőt tart, és, hogy a sajtó Cicciolinával is összehozta, most még előkerült hangfelvétel is, amely meglehetősen kínosan érintheti a politikust. 

A felvételen Berlusconi egy fiatal prostival enyeleg. A nyilvánosságra hozott részleten épp azt vitatják meg, hogy melyk ágyat próbálják ki együtt. Végül arra jutnak, hogy a legjobban a Putyintól kapott elfüggönyözhető darab felel meg a célnak.

A 72 éves olasz kormányfő - akit a kurtizán Papinak szólít - kifejezetten gondoskodó "patrónusnak" tűnik. A felvételen például arról érdeklődik, miért van berekedve az egyik hivatásos hölgy.

Berlusconi felesége mindent megtesz, hogy az épp zajló válási eljárás során minél rosszabb színben tüntesse fel férjét. Nemrégiben például azzal vádolta meg a politikust, hogy viszonyt folytatott egy akkor még csak 17 éves modellel. Sokak szerint nem kizárt, hogy a prostikat is a bosszúálló asszony vette rá - nyilván némi extrabevétel fejében - a felvételek készítésére.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1686 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x