Majka: Az én barátnőm legalább nem jár kurválkodni!
Címlap / Showbiznisz / Majka: Az én barátnőm legalább nem jár kurválkodni!

Majka: Az én barátnőm legalább nem jár kurválkodni!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Majkát eddig sem úgy ismertük, hogy szégyellős lenne. Az ózdi hős nem hazudtolta meg magát akkor sem, mikor kiderült, hogy kedvese a múltban sztriptíztáncosnőként dolgozott egy bárban.  

A rapper és műsorvezető lassan két esztendeje él együtt boldog kapcsolatban Katával. A lány korábban a Playboy nyuszilánya volt. Majka szerint ezeken a fotókon nincs semmi olyan, amit szégyellnie kellene.


Ám Majkapapa barátnője nem csak a férfimagazinban gyönyörködtette az urakat, hanem egy budapesti szótrakozóhelyen is, ahol táncosnőként saját erotikus show-müsora volt. A produkcióra nem minden esetben illett a "mindent a szemnek, semmit a kéznek" jelmondat, mivel a nézők akár meg is érinthették Kata formás idomait.

Majka szerint azonban nincs ezzel semmi gond. Mint mondja, párja a múltban tisztességes munkával kereste a kenyerét, nem úgy, mint azok a lányok, akik érdekből fekszenek le pénzes pasasokkal, vagy épp azok a magyar modellek, akik "Dubai-ba, vagy Szaud-Arábiába járnak kurválkodni". - magyarázza a rapper.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2535 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x