Kalapács alá kerül Madonna házi vidója!
Címlap / Showbiznisz / Kalapács alá kerül Madonna házi vidója!

Kalapács alá kerül Madonna házi vidója!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-07

Hatalmas összegekért cserélhetnek gazdát egykori és mai legendás előadók és sportolók relikviái New York-ban egy aukción. A kalapács alá kerülő tárgyak közt vannak Bob Dylan, Bruce Spingsteen, Eminem és Muhammad Ali ereklyéi is, ám a legnagyobb durranás valószínűleg Madonna házi videója lesz.  

A vastag pénztárcájú vevők licitálhatnak majd Jimi Hendrix első lemezszerződésére. A rocklegenda 1965-ben három évre kötelezte el magát egy kiadó mellett - mindösszesen 1 - azaz egy! - dollárért, és a lemezbevételek egy százalékáért. Aki most szeretné megvásárolni a papírost, akár negyedmillió dollárt is perkálhat érte.


Kalapács alá kerül Muhammad Ali egyik edzőruhája is. A boxkirály a Ken Norton elleni legendás harmadik meccsére gyúrt ebben a cuccban. Szintén csillagászati összeget érhet a Terminátor című film egyik kelléke, a T-800-as életnagyságú mása, melyet a második rész forgatásakor használtak.

A legnagyobb érdeklődés azonban minden bizonnyal Madonna házi videóit övezi majd. A popdíva egykori testőre és szeretője, James Albright úgy próbálja fellendíteni anyagi helyzetét, hogy aukcióra bocsájtja a sztár meglehetősen pikáns telefonüzeneteit, faxait, sőt egy házilag készített erotikus felvételt is. Madonna és Albright 1992-93 folyamán jártak együtt néhány hónapig.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1208 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x