Méhkas és rózsaszín turbán: őrült énekesnők versenye...
Címlap / Showbiznisz / Méhkas és rózsaszín turbán: őrült énekesnők versenye - Neked melyik jön be?

Méhkas és rózsaszín turbán: őrült énekesnők versenye - Neked melyik jön be?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-28

Mégpedig kinek idiótább a frizurája kategóriában. Már sokszor lehettünk tanúi, hogyan igyekeznek egymást túlszárnyalni a sztárok, ha feltűnésről van szó. Most két verhetetlen, Amy Winehouse és Lady Gaga mérkőzött meg. 

Amy WinehouseA két extravagáns énekesnő mindegyikének védjegye hatalmas, idétlen hajkoronája. Amy leginkább egy méhkasnak csúfolt műkontyot hord a feje búbján, ami a hajnalig tartó tivornyák végén legtöbbször az utca porában köt ki – a belőtt és részeg énekesnővel együtt. A kendővel rögzített, tupírozott óriáskonty elmaradhatatlan hozzátartozója Amyke rettenetes külsejének, ám most a fekete hajú botránytündérigazi kihívóra talált egy szőke, merész sztár személyében!

Korábban: Amy Winehouse rettenetesen leépült>>

Aki nem más, mint a feltörekvő ifjú titán – nem mintha Amy öreg lenne, csak annak látszik – Lady Gaga. A polgárpukkasztó, extrém külsejű csajszi nagyon szőkére festett haját általában gigantikus masnival hordja, ám legutóbb ő is egy turbán méretű póthajat biggyesztett a fejére, méghozzá rózsaszínűt – mi mást? Ezzel a frizurával kész művészet lehet még józanul is egyensúlyozni, bár Lady Gaga koránt sem annyira korhely, mint vetélytársnője.

HarmoNet tipp: Két sztár, aki lepipálta Beckhamnét>>

Az tuti, hogy a kontyversenynek eddig nincs győztese, és tuti, hogy a két hölgy továbbra is igyekszik majd túlszárnyalni egymást elképesztő frizurák terén (is).

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2748 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x