Három sellő, akinek víziszonya van és nem szeret levetkőzni...
Címlap / Showbiznisz / Három sellő, akinek víziszonya van és nem szeret levetkőzni

Három sellő, akinek víziszonya van és nem szeret levetkőzni

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Nos, ha magamutogatásról van szó, kevés sztárról mondható el, hogy ne lenne rá igaz. Azért kivételek vannak, mint mindig, akik valamilyen okból jobban szeretnek ruhában lenni, mint nélküle. Lássunk most három kivételt! 

Kezdetnek rögtön itt van Geri Halliwell, aki igencsak elégedetlen magával, de legalább van önkritikája. Ő azért nem szeret fürdőruhát vagy bikinit húzni, mert csapnivalónak tartja az alakját. Ráadásul a strandon elég viccesen mutat a tűsarkú, márpedig az ex-Spice Girl csakis azt hajlandó felvenni. „Túl rövidek a lábaim és nagyon alacsony vagyok. Fürdőruhában látszik, hogy nincs túl jó alakom. Lapos talpú cipőt meg sosem vennék fel.” – panaszkodott Geri, aki amúgy nem szégyenlős, mesekönyvének bemutatójára például átlátszó piros tüllruhát húzott bugyi nélkül.

Korábban: Geri Halliwell megmutatta>>









Kate Hudson szintén nincs kibékülve magával. Ki nem állhatja, ha fürdőruhás képek készülnek róla, a strandokon pedig nagyon szégyenlős. Neki nem a magasságával van baja, inkább alakját tartja nagyon nőietlennek. Saját bevallása szerint bármit inkább felvesz, mint egy bikinit. „Nagyon fiúsan nézek ki fürdőruhában és ez feszélyez. Bármelyik ruhámat jobban szeretem, mint a fürdőruhát, ha már muszáj, akkor virágmintásat húzok, talán abban kicsit nőiesebb vagyok.” Lehet, hogy nem ártana, ha Kate megnézné Donatella Versace bikinis képeit, csak úgy, összehasonlítás képen. Utána minden bizonnyal átértékelné saját alakját, és a fiús külsővel járó szégyenlősséget…

HarmoNet tipp: Donatella versace apró bikiniben>>













Marcia CrossMarcia Cross
még a tengerparton is hosszú nadrágot és mindent elfedő pólót visel. A hófehér bőrű hölgy nem magát tartja csúnyának, neki a nappal van baja. Annyira fehér és érzékeny a bőre, hogy azonnal leég, ezért kizárólag ruhában megy ki a szabadba, mindegy, hogy kánikula van, és fürdeni is lehetne. Még a vízbe is ruhástól megy, nehogy a bőrének valami baja legyen. „Borzasztó érzékeny a bőröm, leég, kenhetek rá akármit. A ruha megvéd legalább a naptól.” – mondta Marcia, aki gondos anyuka lévén még csemetéire is hosszú ujjú ruhát húz és sapkát ad, ha a napra és vízbe viszi őket. A hófehér porcelánbaba legalább erősíti azok táborát, akik bizonyítják, hogy nem csak barnára süttetett bőrrel lehet érvényesülni a sztárok világában.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2576 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x