Brutális! Életveszélyes betegségekben szenvednek a sztárok...
Címlap / Showbiznisz / Brutális! Életveszélyes betegségekben szenvednek a sztárok - mégis fellépnek!

Brutális! Életveszélyes betegségekben szenvednek a sztárok - mégis fellépnek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

A televízió képernyőjén vagy a mozivásznon úgy tűnik, mindenki kicsattanóan egészséges és jól érzi magát a bőrében. Azonban a világsztárok is csak emberek: sokszor ugyanolyan egészségügyi problémákkal küzdenek, mint a hétköznapi emberek. 

A popzene hercege, Prince például gyermekkorában súlyos epilepsziában szenvedett, többek között ennek is tulajdonítja excentrikus viselkedését. A sztár áprilisban megjelent albuma sajtótájékoztatóinak egyikén beszélt betegségéről: „Sosem meséltem erről még nyilvánosan, de epilepsziásnak születtem” – mondta Prince, aki azt is hozzátette, gyermekként nagyon zavarta a betegség. „Talán ennek köszönhető, hogy karrierem elején – mintegy kompenzációképpen - igyekeztem olyan hangos és feltűnő lenni, amennyire csak tudtam”.

Coolio, a színes bőrű rapper asztmás. „Azóta kezeltetem magam, amióta egyszer komoly rohamom volt” – mesélte Coolio. „Nem kaptam levegőt, csak feküdtem ájultan a fürdőszoba padlóján. Végül magamhoz tértem, levonszoltam magam a lépcsőn, ki az utcára, ahol valaki megszánt és bevitt a kórházba. Azóta rendszeresen szedem a gyógyszereket és ellenőriztetem az állapotomat”.

A Jonas brothers tagjai közül Nick cukorbeteg. Elmondása szerint állapota inspirálta a „A Little bit longer” c. albumuk címadó dalát. Az ifjú zenész szerint a legnagyobb kihívás számára rendben tartani vércukorszintjét a fellépések előtt. A fivérek – felismerve a betegség jelentőségét – a Bayer gyógyszercég diabétesz részlegével együttműködve próbálják meg ráirányítani a figyelmet a diabéteszre.

Ki hinné, hogy az egyik legjobban fizetett hollywoodi színész, Samuel L. Jackson valaha dadogott? Az eredetileg építésznek készülő Jackson beszédterapeutájának tanácsára ment el egy musical meghallgatásra és próbálkozott meg az énekléssel, hogy javítson állapotán - állítólag ezután döntött a színészkedés mellett. A dadogás nem gyógyítható, de az állapot súlyossága fiatal kortól történő kezeléssel nagymértékben mérsékelhető – mint az Oscar-díjra jelölt Jackson példája is mutatja.

Medipress

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 925 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x