Bujtor még mindig kómában!
Címlap / Showbiznisz / Bujtor még mindig kómában!

Bujtor még mindig kómában!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-04

Nem tudják felébreszteni az egy hete kórházba került Bujtor Istvánt a mesterséges kómából a Veszprémi Kórház orvosai. A színi direktor hasi fájdalmak miatt került kórházba, de állapota súlyosnak bizonyult, így az orvosok a műtét mellett döntöttek. 

Sajnos nem javult az állapota az egy héttel ezelőtt kórházba került Bujtor Istvánnak, így továbbra is kómában fekszik a Veszprémi Kórházban. A 67 éves színész-rendező, aki 2008. óta a veszprémi Petőfi Színház igazgatói posztját tölti be a Story Online információi szerint már egy ideje bélproblémákkal küszködött, amikor hasi panaszok miatt kórházba került. A hírek szerint állapota annyira súlyosnak bizonyult, hogy újra kellett éleszteni, majd feltehetően agyfunkcióiban beállt zavar miatt kómába esett, amelyből azóta sem tudták orvosai felébreszteni. A család kérésére orvosai bővebb információt nem közöltek állapotáról, annyi került nyilvánosságra, hogy fertőzés lépett fel a szervezetében, és meg kellett műteni, állapota jelenleg is súlyos.
A közgazdásznak tanult színészlegenda karrierje 1966-ban Győrben indult, később a pécsi, székesfehérvári, és több budapesti színház művésze volt, majd 2008-ban a veszprémi színház igazgatója lett. Pályafutása egészében színházi szerepei mellett filmezett, több mint 70 mozi és TV produkcióban szerepelt, köztük olyan klasszikus alkotásokban, mint a Kőszívű ember fiai, vagy a Sándor Mátyás, illetve a Bors című méltán népszerű sorozat, vagy az Ötvös Csöpi filmek. A hazai filmgyártás egyik legendájaként egy hozzá megjelenésében és temperamentumában is hasonlító világsztár, Bud Spencer magyar hangjaként is ismeri az egész ország.

Kívánjuk ezúton is mielőbbi felépülését, és teljes gyógyulását!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 979 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x