Kidobták az étteremből, mert a csecsemőjén nem volt cipő!...
Címlap / Showbiznisz / Kidobták az étteremből, mert a csecsemőjén nem volt cipő!

Kidobták az étteremből, mert a csecsemőjén nem volt cipő!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Sok étteremhez hasonlóan a St. Louis külvároságban levő Burger Kingben is él a szabály, hogy a cipő és felsőrész nélkül érkezőket nem szolgálják ki. Kicsit túlzásba is estek, állítja a cég, mivel bocsánatot kellett kérniük amiatt, hogy egy hat hónapos csecsemőt édesanyjával együtt kitessékeltek, mert a kicsi nem viselt lábbelit. 

Jennifer Frederich édesanyjával és kislányával, Kaylinnel vasárnap tért be a Sunset Hillen lévő Burger Kingbe. A kisbabára nem adtak cipőt, mert Frederich úgy vélte, ez a szabály ebben az életkorban még nem érvényes. (50 fokban, ha csak nem érzékeny a gyermek, normális anya engedi szellőzni és fejlődni a kicsi lábát! - a szerk.) Az alkalmazottak azonban távozásra szólították fel őket, mivel a kicsi megszegte az egészségügyi szabályzatot.

Valójában azonban St. Louis megyében a mezítlábasság nem számít az egészségügyi szabályok megszegésének. Frederich elmondta a KTVI-TV-nek, hogy édesanyjával sietve ettek, majd távoztak, mielőtt kidobhatták volna őket. 

A Burger King csütörtökön nyilatkozatot adott ki, mely arról szólt, hogy dolgozóik túl szigorúan értelmezték a kiszolgálás szabályait. "A franchise tulajdonos, mely függetlenként birtokolja és működteti az éttermet, elnézést kér a vendégektől a kellemetlenségért. A munkavállalókat ismételten kiképzik a szabályzat helyes használatát illetően.”

A franchise tulajdonos Frederich-hel is felvette a kapcsolatot, hogy személyesen kérjen elnézést. Frederich elmondta, hogy egy kissé túlságosan felfújták az ügyet, és reméli, hogy senkit sem rúgnak ki az eset miatt, ugyanakkor elfogadta a Burger King bocsánatkérését.

Medipress

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 973 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x