Őrület: Tarantino műpénisszel terrorizálja a sztárokat!...
Címlap / Showbiznisz / Őrület: Tarantino műpénisszel terrorizálja a sztárokat!

Őrület: Tarantino műpénisszel terrorizálja a sztárokat!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Quentin Tarantino meglehetősen bizarr módját találta ki kollégái ugratásának. Új filmjének forgatása közben árgus szemekkel leste, színészei mikor szundikálnak el egy kicsit. Ekkor a rendező könyörtelenül lecsapott.  

Tarantino legújabb mozijának címéhez (Becstelen brigantik) méltó csínytevést eszelt ki forgatás közben. Álmukban a színészek közelébe lopakodott és egy hatalmas műpéniszt helyezett az ölükbe. A "Big Jerry" névre hallgató bíbor színű szexuális játékot általában a sztárok arca, vagy szája közelébe helyezte.

A méretes hímtaggal békésen szundikáló színészekről aztán fotókat is készített, melyeket a megdöbbent hollywood-i hírességek másnap megcsodálhattak a forgatáson felállított "szégyentáblán".

A zakkant rendezőzseni áldozatai közé tartozott Diane Kruger, Gedeon Burkhard, és Brad Pitt is. A táblára való felkerülést csak néhányan tudták elkerülni. Köztük volt Michael Fassbender is, aki elárulta: egész éjjel le sem hunyta a szemét. Az alváshiányt a forgatási szünetekből elcsípett 10-15 perces szundikálásokkal pótolta, de még ekkor is gondosan elbújt valahová, nehogy Tarantino és cimborája, Big Jerry rátaláljanak.

Harmonet tipp: Brad Pitt és Tarantino alaposan leitta magát! >>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 913 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x