Most akkor vetkőzik Claudia, vagy nem?
Címlap / Showbiznisz / Most akkor vetkőzik Claudia, vagy nem?

Most akkor vetkőzik Claudia, vagy nem?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

Hónapok óta nem titok, hogy a Playboy komoly tárgyalásokat folytatott Liptai Claudiával egy erotikus fotósorozat készítéséről. Az utóbbi napokban szárnyra kelt a hír, hogy megszületett a megállapodás. Ám a nyuszis magazin főszerkesztője ma cáfolta a pletykákat, s állítja: még mindig nincs végleges szerződés. 

A híresztelések szerint a színésznő és a férfimagazin végre megállapodott: Claudia hárommillió forint fejében válik meg ruháitól. A rekord összegű gázsi több hónapos kemény tárgyalás sorozat eredménye. Liptai hónapokon át vezette a Playboy "toplistáját" a vetkőzésre bírandó magyar hírességek mezőnyében.

Claudia az elmúlt napokban mellkorekciós műtétnek is alávetette magát, hogy a minél kevesebb munkát adjon a nyuszis magazin fotó retusáló szakembereinek. Ismerősei szerint már korábban is fontolgatta az operációt - egy hasonló beavatkozáson korábban már átesett - ám a küszöbön álló vetkőzés minden bizonnyal komoly szerepet játszott abban, hogy a színésznő újból kés alá feküdt.

Napvilágot láttak olyan találgatások is, hogy a fotókért járó komoly summát nem is Liptai, hanem ex-párja, Gesztesi Károly alkudta ki, valójában ő vezette a tárgyalásokat. Hogy mi az igazság nem tudni, minden esetre tény, hogy Claudia saját bevallása szerint is pocsék üzletasszony.

Mikor már férdiak ezrei készültek rá, hogy kezükbe vegyék a novemberi Playboy-t, Radnai Péter cáfolta az egész történetet. A magazin főszerkesztője elmondta: szó sincs végleges megállapodásról Liptaival, a tárgyalások még nem fejeződtek be, s szerződést sem írtak még alá.

A jelek szerint a színésznő rajongóinak egy ideig még várniuk kell, hogy  ruhátlanul láthassák kedvencüket. Mindenesetre valószínű, hogy, ha meghirdetnének egy gyűjtést, hamar összedobnák a nyuszis lap ajánlata, és  a Claudia elvárásai közti különbözetet.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2191 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x