Josh egy olyan állattól rettegett, amit még az óvodások...
Címlap / Showbiznisz / Josh egy olyan állattól rettegett, amit még az óvodások is jámbornak ismernek!

Josh egy olyan állattól rettegett, amit még az óvodások is jámbornak ismernek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

Egy erdei siklótól majdnem rosszul lett a Josh és Jutta formáció frontembere, Josh. A hozzá nem értő zenész elsőre azt hitte veszélyben az élete, de szerencsére később kiderült, alaptalanul aggódott. 

A hatalmas riadalmat egy korallsikló okozta. Az állat éppen Josh kocsijába mászott be, amikor a népszerű énekes rátalált a hívatlan vendégre.

- Éppen a határon túli fellépések miatt egy fontos megbeszélésre rohantam és megmondom őszintén, nagyon megrémültem, amikor megpillantottam az állatot. Az ajtót gyorsan bezártam, hogy ne meneküljön el az állat. Nem mertem hozzányúlni, hanem azonnal hívtam kígyószakértő barátomat Both Zolit, aki jelezte, hogy azonnal jön - mondta Josh, aki Zolival évek óta jó viszonyban van, így azonnal megvolt a telefonszáma.

- A Josh és Jutta popcsapat régóta a kedvencem és jó barátok vagyunk Josh-sal. Néhány nappal ezelőtt kicsit megijedtem, amikor rémülten felhívott és elmondta, hogy mi történt. Elmesélte, milyen színe van a rémületet okozó siklónak. A leírás alapján úgy tűnt, itt bizony egy korallkígyóról van szó, ami halálos méreggel öl! Szerencsére mikor kiértem a helyszínre, megnyugtathattam, hogy csak egy magángyűjtőtől megszökött, ártalmatlan korallsikló okozott rémületet. Az állatot befogtam és hazahoztam - nyilatkozta lapunknak Zoltán.

- Még sosem értem kígyóhoz, ám a szakértő megfogta a siklót és mondta, hogy nyugodtan érjek hozzá - jegyezte meg Josh, aki végül egy kis késéssel ugyan, de odaért a találkozóra.

A korallkígyó és sikló
A korallkígyó és sikló a legszebb kígyók egyike. Színes, és gyönyörű a bőrének ragyogása. Sajnos veszélyes is lehet a gyerekekre, akik színessége miatt nem félnek a mérges fajtától sem. A nagyobbak, nagycsoportosok szerencsére már meg tudják különböztetni a kígyót a sikótól. A sztár azonban teljesen tudatlan volt ezügyben és végtelenül aggódott. Minek? Még a gyerekek is ismerik a korallkígyó megkülönböztetéséről szóló mondókát:

"Piroshoz a sárga megmérgez még máma
Piroshoz a fekete, nem mérgez meg sohase."

Ez a versike bizony a korall-hüllőről szól. A korallkígyó gyűrűinek sorrendje: piros-sárgafekete, ám a korallsiklóé, piros-fekete-sárga. A kígyó halálos mérgű, míg a sikló teljesen ártalmatlan. Az állat egyébként kuriózum, a korallkígyó különösen ritka hüllő, inkább csak terráriumból kiszökve fordulhat elő! 

Ha Josh ismerte volna az óvodás-mondókát, akkor nem rémült volna meg ennyire, rádöbbent volna, hogy csak egy korallsiklóról van szó...

A sikerduónak nyár elején megjelent a legújabb kislemeze,  amely "Az élet, mint homokszem" címet kapta.
A korong viharos gyorsasággal lett népszerű, ennek is köszönhetően a felkérések száma is megnőtt. Jó hír, hogy nem csak Magyarországon, hanem az országhatáron túl is egyre nagyobb igény van a felhőtlen szórakozást biztosító csapatra. A duó igyekszik minden felkérésnek eleget tenni.

Ahogy a fenti eset is mutatja, elhatározásukban még egy csúszómászó sem szabhat határt.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7635 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x