Dráma! Családjáért retteg a színészlegenda!
Címlap / Showbiznisz / Dráma! Családjáért retteg a színészlegenda!

Dráma! Családjáért retteg a színészlegenda!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Jean Paul Belmondo nehéz napokat él át mostanában. A színészlegenda nem aludhat nyugodtan, hiszen veszélyben lehet volt felesége, és kislánya élete is. A sztár és családja rendőri védelmet kapott, de így is rettegnek.  

Jól indult Belmondo nyaralása. 43 évvel (!) fiatalabb kedvesével gondtalanul süttette hasát a Cote D’Azur exkluzív strandjain. Az idillnek a postás érkezése vetett véget.

A színész ugyanis az elmúlt hetekben több halálos fenyegetést tartalmazó levelet is kapott. Az üzenetek szerzője nem csak Belmondo, de volt felesége, és hatéves kislánya számára is szörnyű halálnemeket helyezett kilátásba.


Részleteket a család kérésére nem közöltek a hatóságok, ám azt elárulták: a perverz levélíró hosszasan részletezi, mit és hogyan tenne a kis Stellával. A rendőrség természetesen azonnal különleges védelem alá helyezte a sztárt és szeretteit.

A nyomozás nagy erőkkel folyik, ám konkrét eredemény egyelőre nincs. Olyan találgatások azonban már napvilágot láttak, melyek szerint a fenyegető üzenetek mögött Belmondo jelenlegi kedvesének ex-férje álhat.

Barbara Gandolfini férjével együtt néhány évvel ezelőttig a francia éjszakai élet ismert alakjai voltak, számos night-klubot működtettek. Jövedelmüket valószínűleg nem minden eseben legálisan szerezték, a rendőrség ugyanis nemrégiben mindkettejüket letartóztatta pénzmosás vádjával. A francia színészlegendának nem kevesebb, mint 200 ezer eurójába keült, hogy kedvese kiszabaduljon a karcerból. A hatóságok szerint nem kizárt, hogy a fenyegetések összefüggésben állnak Barbara egykori alvilági kapcsolataival.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 961 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x