Steve Tyler lesérülten is rock and roll arc marad!
Címlap / Showbiznisz / Steve Tyler lesérülten is rock and roll arc marad!

Steve Tyler lesérülten is rock and roll arc marad!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Steve Tyler nem hazudtolja meg magát, felkötött karral, bekötött fejjel is tovább éli a roc1n roll életformát. A tizenegy nappal ezelőtt súlyos színpadi balesetet szenvedett 61 éves énekest a napokban egy italboltban kapták lencsevégre, amint felkötött kézzel némi piát vásárolt.  

A veterán rocker augusztus 5-én Dél-Dakotában lépett fel az Aerosmith-szel. Saját szavai szerint ez a koncert már eleve "el volt átkozva, mert vihar miatt késve kezdtek és a hangosítás is bedöglött”. Később egy szám közben, hátrafelé táncolva elvesztette az egyensúlyát és leesett a színpadról.

A több méteres zuhanás eredménye képpen Tylernek eltört a bal válla, fejét pedig 20 öltéssel kellett összevarrni. Steve-et az orvosok egy időre eltiltották a koncerrezéstől, így a banda kénytelen volt minden idén nyárra tervezett buliját lemondani.

A jelek szerint azonban a mester a vártnál is gyorsabban gyógyul. Bár színpadra még nem léphet, ám a rock’n roll életformáról még sérülten sem nem hajlandó teljesen lemondani. Egy szemfüles rajongó a napokban lencsevégre kapta, amint a sztár felkötött kézzel egy italboltban vásárolt be egy kis baráti piálgatáshoz.

Tyler korábban évekig súlyos alkohol-és drogfüggőséggel küzdött, mostanra azonban mindkettőn túltette magát. Nem kizárt, hogy az ominózus partyn, amire bevásárolt, ő csak üdítőt szopogat majd.. Minden esetre reméljük, a rocklegenda mihamarabb a színpadon is pezsgőt bonthat visszatérése örömére!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1263 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x