Lebukott a sztár: szétcsapva fetrengett egy kocsmában!
Címlap / Showbiznisz / Lebukott a sztár: szétcsapva fetrengett egy kocsmában!

Lebukott a sztár: szétcsapva fetrengett egy kocsmában!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A jelek szerint Amy Winehouse képtelen megszabadulni a kábítószerek és az alkohol rabságából. Az egyre jobban szétesett sztár a minap lebukott egy londoni kocsmában, ahol teljesen szétcsapva fényképezték le. 

Amy pár hete érkezett vissza egy hosszú karibi nyaralásról. A vakációról elég hamar kiszivárgott, hogy valójában elvonókúráról van szó. Az énekesnőt azonban nem foghatták túl szigorúan, mivel a sajtóban nem egy olyan felvétel látott napvilágot, amelyen betépve, vagy részegen pörgött Saint Lucia valamelyik szórakozóhelyén.

A lazára vett elvonó természetesen nem is hozhatta meg a várt eredményt. Bár a sztár szülei alig győzték bizonygatni, hogy lányuk végleg búcsút mondott a drogoknak, sőt Amy lakásának alapos átrendezésével is sgeíteni kívánták, hogy a sztár új életet kezdjen.

Az énekesnő azonban már szinte rögtön hazaérkezése után ott folytatta, ahol abbahagyta (illetve valójában nem hagyta abba). Alig pár héttel a furcsára sikeredett elvonókúra után máris lebukott egy londoni szórakozóhelyen, ahol teljesen szétcsapva, foltos pólóban feküdt egy boxban. A majdhogynem eszméletlen sztár csak barátai segítségével volt képes elhagyni a helyiséget. A kínos jelenetet megörökítő fotókon Amy orra körül fehér foltok láthatók. A kokainnal meglehetősen bensőséges viszonyt ápoló énekesnőt ismerve nehezen hihető, hogy csupán a tequilahoz fogyasztott só nyomairól van szó.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1749 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x