Lebuktak: egymással vigasztalódik a két leszbikus celeb! (leleplező...
Címlap / Showbiznisz / Lebuktak: egymással vigasztalódik a két leszbikus celeb! (leleplező kép!)

Lebuktak: egymással vigasztalódik a két leszbikus celeb! (leleplező kép!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-13

A jelek szerint a nagy férfifaló hírében álló Paris Hilton ráunt az erősebb nemre, és mostanában egy hölggyel randizik. A szöszi celeb és új párja most lelepleződött. 

A milliárdos örökösnő szerelmi életét nem könnyű feladat nyomon követni. Paris, és kedvese, Doug Reinhardt az utóbbi hónapokban valóságos csiki-csuki játékot játszottak. A szőke híresség igényei napról napra nőnek - Doug legutóbb csak egy egész sziget kibérlésével tudta kiengesztelni őt.

Kiderült azonban, hogy minden hiába: Parisnak nem csak Reinhardtból lett elege, de úgy általában a férfiakból is. Az összetört szívű színésznő egy nála valamivekl idősebb hölggyel vigasztalódik. Egy szemfüles fotós lekapta, amint Hilton kiasszony szenvedélyesen magához öleli a 35 éves celebet, Hello Kitty-t.

Bár a boldogság kezdetben felhőtlennek tűnt, s a pár rószaszínben látta a világot, úgy tűnik, Kitty nem teljesen elégedett. Egy bulvárlapnak nyilatkozva a napokban arról panaszkodott: úgy érzi Paris érzései nem elég mélyek, és a szöszi szexszimbólum csak kispárnának használja őt.

Ha még többet szeretnél megtudni, Hello Kitty botrányos magánéletéről, lapozz a főoldalra!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3668 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x