Megbundázott Miss Universe? Botrányos koronázás a Bahamákon!...
Címlap / Showbiznisz / Megbundázott Miss Universe? Botrányos koronázás a Bahamákon!

Megbundázott Miss Universe? Botrányos koronázás a Bahamákon!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Tegnap este a eldőlt, ki a leggyönyörűbb lány a világon. Legalábbis a három nagy szépség-világverseny közül, az egyik, a Miss Universe zsűrijének döntése szerint. A közönség körében legnépszerűbb versenyzők sorra kihullottak a rostán, többen előre lezsírozott eredményt emlegetnek. 

A nagyszabású gálát a festői Bahamákon rendezték, hazánkat a magyarországi válogatót májusban megnyerő Budai Zsuzsi képviselte. A mediterrán szépség sajnos nem jutott be a döntőbe, pedig az előjelek nagyon jók voltak.

Az internetes szavazáson Zsuzsit választották a "legfotogénebb", és  a "legszexisebb" versenyzőnek, míg a "legszebb arc" kategóriában a második legtöbb voksot gyűjtötte be. A zsűri azonban nem osztotta a közönség véleményét.

A 12 tagú testület úgy döntött, nem juttatja be a magyar szépséget a 15 legszebb lány közé. A korona a tavalyi versenyhaz hasonlóan ismét egy venezuelai hölgy, Stefania Fernandez fejére kerül, mellette egy koszovói és egy dominikai udvarhölgy mosolyoghatott.

A televíziós közvetítés magyar szakkomentátora, Horváth Éva szerint az eredmény nem objektív mérlegelés nyomán született, hiszen akkor kizárt lett volna, hogy a közönség körében egyik legnépszerűbb versenyző még a döntőbe se jusson be. Az egykori szépségkirálynő szerint manapság a Miss Universe zsűrije legtöbbször nem szakmai, vagy esztétikai, hanem üzleti és politiai szempontoknak megfelelően ítél.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3353 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x