Fantasztikus! Elefántokat ment a sztár!
Címlap / Showbiznisz / Fantasztikus! Elefántokat ment a sztár!

Fantasztikus! Elefántokat ment a sztár!

Forrás: RedLemon
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-24

Talán nincs is szebb és hálásabb feladat, mint munkásságoddal, erőddel a vadon élő állatok területének megóvását támogatni. A sztár ezúttal elefántmentésben vesz részt! 

Fejős Éva önkéntes munkát végzett beteg, idős elefántok mellett a Távol-Keleten. Az írónő azt tervezi, következő regényének bevételéből támogatja majd a thai elefántokat.

Fejős Éva önkéntesnek állt. A Bangkok, tranzit, a Hotel Bali és a Csajok című sikerkönyvek szerzője öreg és beteg elefántok megsegítésére vállalkozott a Távol-Keleten. 


„Legutóbbi ázsiai utam során visszatértem Thaiföldre, hogy meglátogassak egy elefántmenhelyet. Két éve egy riport utam során már jártam ezen a helyen, ahol önkéntesek is dolgozhatnak az öreg, beteg, és az egészséges felnőtt-, illetve már ott született kölyökelefántok mellett”
– mesélte Éva, aki úgy érzete, nem tud elmenni a anélkül a menhelyről, hogy ne segítene ő is a kiöregedett állatokon.
 


„Nem volt sok időm, hiszen átutazóban tértem vissza, de arra a néhány órára beálltam a gondozók mellé segíteni”
– mesélte az írónő, majd hozzátette, kiadójával azt tervezi, hogy legújabb könyve, az Eper reggelire című regényéből befolyó pénz egy részét felajánlják egy elefánt menhelynek, amely kétségkívül azt a célt szolgálja, hogy a nagyvilág megismerhesse a legendás thai elefántokat a saját környezetükben, és a kiöregedett állatok békét leljenek idősebb éveikben.
 
Forrás: RedLemon
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1468 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x