Alkohol, drogok, pokoljárás - megrázó könyvben vall múltjáról...
Címlap / Showbiznisz / Alkohol, drogok, pokoljárás - megrázó könyvben vall múltjáról a sztárcsemete

Alkohol, drogok, pokoljárás - megrázó könyvben vall múltjáról a sztárcsemete

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-16

Híres emberek híres gyerekének lenni nem könnyű dolog, pláne nem az, ha a világ egyik legőrültebb zenésze az ember édesapja, aki enyhén szólva sem a józan, polgári életből mutat példát. 

Kelly Osbourne-ról akár azt is gondolhatnánk, hogy felhőtlen, boldog gyermekkora volt. A sztárcsaládokban megszokott családi drámák, válások és újra összeálások kimaradtak a gyermekkorából. Szülei szerették egymást és őt is. Édesapoja, Ozzy drogbotrányai ugyan évtizedekig komoly municíiót szolgáltattak a sajtónak, ám, mire a lány kamaszodni kezdett, a veterán rocksztár már leállt a rock and roll életformával.

Talán az atyai gének dolgoztak Kelly-ben, amikor mindennek ellenére egészen fiatalon a drogokhoz nyúlt. Az alkohollal már 13 évesen megismerkedett egy trópusi nyaralás alkalmával, amikor alaposan bevodkázott.

Pár évvel később - mindössze 16 esztendős korában - egy nyugtató-altató gyógyszer rabjává vált. Saját bevallása szerint a mélyponton napi 50 tablettát is beszedett, s a nap nagy részét az ágyban töltötte.

Szülei persze gyanút fogtak, s mikor a lány lebukott, elvonóra küldték. Itt azonban, mint Kelly írja "a lelkét nem kezelték, csak a testét", így aztán szabadulása után rövidesen ismét visszaszokott a pirulákra. Második alkalommal akkor került kórházba, amikor a vasárnapi ebéd felett aludt el az asztalnál.

A sztárcsemete nem titkolja, hogy a poklok polkán ment keresztül a speciális intézetben, ahol leszoktatták a drogról. Osbourne-ék persze egy szigorúan elit szanatóriumba küldték, ám itt a legcsekélyebb mértékben sem számított a lány származása. Dühöngő örültekkel került össze, akik élő feliáltójelként mutatták meg nekik, hova juthat, ha nem áll le a tabletták szedésével. Nem sokkal később egymásra találtak Luke Worral-lal, aki azóta is nagyon sokat segített neki az önmagával vívott nehéz küzdelemben.

Kelly az utóbbi időkben jobban van, bár azt sem rejti véka, hogy még ma sem sikerült véglegesen megszabadulnia a függőségtől, ám családja mellette áll, s azzal, hogy kiírta magából az elmúlt évek megpróbáltatsait, talán végleg maga mögött hagyhatja a pokoli éveket.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1239 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x