Michael Madsen: Ilyen Amerikában soha nem történhetne meg...
Címlap / Showbiznisz / Michael Madsen: Ilyen Amerikában soha nem történhetne meg velem!

Michael Madsen: Ilyen Amerikában soha nem történhetne meg velem!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

Kőkemény maffiózókat és nehézfiúkat alakít a mozivásznon, ám az életben kedves és szerény ember, aki mindennél többre becsül egy finom lángost, vagy egy szép verset. Az gengszterfilmek világsztárja hamar belopta magát magyar kollégái és az újságírók szívébe. 

A Kill Bill és számos nagysikerű film sztárja jelenleg Szegeden forgat, Koltai Róbert Magic Boys című filmjében. A világhírű színész interjút adott az RTL Klub Fél Kettő című műsorában.

- Elsőre igent mondott a felkérésünkre – mesélte Holló Márta.

Hétvégén, szabadidejében felutazott Budapestre a beszélgetés kedvéért. Rendkívül közvetlen, sármos ember, mindenkihez volt egy kedves szava. Korábban érkezett a megbeszéltnél, várnia kellett, de nem tette szóvá, semmiféle sztárallűrje nincs. Amikor arról faggattam, gyakran megállítják-e az utcán, azt felelte, hogy igen, és nem bánja. Igyekszik minden egyes fotó kedvéért megállni, hiszen tudja, hogy ez neki csak egy másodperc, a rajongóinak azonban egy életre szóló élményt szerez. Kapott tőlem egy üveg pálinkát, ezt azonnal felbontotta, megkóstolta, nagyon ízlett neki.

A színész azt is elárulta Mártának, hogy egész nap arra vágyott, hogy egy jó lángost egyen.

- Azonnal akcióba lendültem, az interjú előtt felhívtam a barátnőmet, Györgyit, hogy szombat délután szerinte kapható-e valahol lángos? Rávágta, hogy a környéken nem, de épp nála van Tünde, egy másik barátnő, és ők megcsinálják, csak mondjam meg, mennyi idejük van rá. Amikor véget ért az interjú Michael Madsennel, említettem neki, hogy készül a lángos, de nem hitte el. Mennie kellett, én pedig megígértem neki, hogy amint kész, elviszem neki bárhová. Ha pedig megígértem, be is tartottam, és 40 perccel később „leszállítottam” bedobozolva, tejföllel, sajttal együtt. Azt mondta, ez az, ami Amerikában soha nem történhetne meg vele, hogy valaki a kedvéért nekiáll lángost sütni. Boldog volt, és én is, főként azért, hogy ilyen jófej barátnőim vannak.

Harmonet tipp: Kész átverés hollywood-i módra>>>

A színész az interjú során nem csupán filmszerepeiről mesélt, hanem eddig kevésbé ismert oldaláról is bemutatkozott.

- Kiderült, hogy hobbija a fotózás, és miközben rendre maffiózókat alakít, imád verseket írni. Ezt a kettősséget igyekeztem kifejteni a beszélgetés során.

A világsztárral készült interjú szerdán tekinthető meg az RTL Klub Fél Kettő című műsorában.

Forrás: RTL Bulvár
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3217 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x