Megdöbbentő! Védtelen állatra támadott a filmsztár?
Címlap / Showbiznisz / Megdöbbentő! Védtelen állatra támadott a filmsztár?

Megdöbbentő! Védtelen állatra támadott a filmsztár?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-20

A hollywood-i sztárok sokféleképpen keveredhetnek kínos ügyekbe. A szexuális és magánéleti botrányok hallatán az emberek nagy része már csak megrántja a vállát, s drogügyek sem váltanak ki ma már komolyabb felháborodást. Gerard Butlernek azonban most olyan vádakkal kell szembenéznie, amelyek alaposan kiverhetik a biztosítékot a közvéleménynél. 

Az egész egy szép napsütéses reggelen kezdődött, amikor Butler úgy döntött, kutyusa hadd szaladgáljon egy kicsit póráz nélkül. Hamarosan azonban éktelen ugatásra lett figyelmes, ezért az eb nyomába eredt.

A történet itt kezd ellentmondásossá válni. Az biztos, hogy Butler kutyája nézeteltérésbe keveredett egy "kollégájával". A másik házikedvenc gazdája szerint azonban nem verekedtek össze, csak ugatták egymást. A nyugdíjas new york-i bankár szerint a színész ennek ellenére tombolva vetetette rá magát az ő kuyájára, és agyba főbe verte a szerencsétlen jószágot. A döbbent férfi meg sem állt a rendőrségig, ahol feljelentést tett a sztár ellen áttatkínzásért.

Butler verziója persze némileg különbözik a fenteiktől. A színész azt állítja, hogy mire megérkezett a két eb már javában marta egymást, s ő csak elválasztotta őket. A sztár egyik jelen levő barátja is ugyanígy emlékszik a történtekre.

Az igazság minden bizonnyal csak a tárgyalóteremben fog kiderülni, azt azonban már most sem zárhatjuk ki, hogy a nyugalmazott banki alkalmazott csupán némi nyugdíjkiegészítést szeretne kicsikarni a színésztől - egy vaskos kártérítés formájában.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1681 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x