Labancz Lilla túltette magát a szakításon (Fotókkal!)
Címlap / Showbiznisz / Labancz Lilla túltette magát a szakításon (Fotókkal!)

Labancz Lilla túltette magát a szakításon (Fotókkal!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

Labancz Lilla Danny Blue-val való szakítása után Mexikóba utazott bút felejteni. A szőke lány barátnőjével repült a pazar helyre, ahonnan Lilla szerint kizárólag a szörfös szépfiúk hiányoztak. 

Amikor Labancz Lilla meglátta Cancun-t, azt hitte, a Paradicsomba érkezett. Igaz, az Álom.net főszereplőjét Bali is elbűvölte, ahol szintén barátnőjével nyaralt, de Mexikó minden képzeletét felülmúlta.


„Los Angeles a kedvenc városom, de Cancun is belopta magát a szívembe. Egyedül a nyelvvel volt problémám, mivel Mexikóban kevesen beszélik az angolt. De elővettem a minimális spanyol nyelvtudásomat és megértettem magam. A helyeik pedig elképedtek, hogy egy szőke európai lány ismeri a nyelvüket” – mesélte Lilla, aki ezúttal is legjobb barátnőjével, Edinával repült a tengeren túlra. Danny Blue-val ugyanis elutazásuk előtt szakítottak. Miután a fiatalok barátságban váltak el, a kapcsolatot továbbra is tartják, így Lilla távolléte alatt is folyamatosan sms-eztek.


A két hetes nyaralás alatt az Álom.net főszereplője teljesen feltöltődött.
„Minden este buliztunk a helyi bárokban, ahol a pincérek óránként show-t rendeztek. Nem volt olyan hely, ahol ne ismertek volna bennünket. Miután éjszakába nyúlóan mulattunk, napközben csak sütkérezni volt energiánk az ötven fokos napon. Mindössze egyszer mentünk el jetski-zni, akkor is beleborultam a vízbe” – számolt be a programokról Lilla, majd megjegyezte, hogy bár nem pasizni ment Mexikóba, azért egy kicsit sajnálta, hogy helyes fiúkkal nem találkozott.„Bali után azt hittük, Cancun is tele lesz szörfös szépfiúkkal, de be kellett érnünk amerikai kisfiúkkal és mexikói öregekkel”
– nevetett Lilla.

Fotók: Red Lemon
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3567 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x