Gigabotrány Amerikában: Hitlert és Castrót dícsérte a szőke...
Címlap / Showbiznisz / Gigabotrány Amerikában: Hitlert és Castrót dícsérte a szőke playmate!

Gigabotrány Amerikában: Hitlert és Castrót dícsérte a szőke playmate!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Komoly botrány és vita kerekedett Amerikában egy különben közepesen ismert B-kategóriás celeb kijelentéséből. Aubrey O’Day, aki korábban énekesnőként, de még inkább playmate-ként hívta fel magára a figyelmet, most néhány napra a lapok címoldalára került egy show-műsorban tett megjegyzése miatt. 

A szőkeség a tehetség mibenlétét firtató kérdésre úgy válaszolt, hogy abból sokféle lehet, "például Hitler és Castro is zsenik voltak a maguk módján". A kijelentés természeten már másnap hatalmas vihart kavart az amerikai közéletben. Egyrészről zsidó és meleg szervezetek, másrészről a Kubából elüldözött emigránsok is tiltakoztak a két véres kezű diktátor dicsőítése miatt.

A magyarozkodása kényszerült Aubrey állítja: félreértették a szavait. Ő ugyanis arra gondolt, hogy a tehetséget fel lehet használni negatív módon is, ahogyan azt Hitler és Casto is tette.

"Nem akarom mentegetni a gaztetteiket, én pusztán a szellemi képességeikről beszélek. Nem lehet alacsony intelligánciájú ember az, aki ilyen borzalmasan sok szenvedést tud okozni. Csak remélhetjük, hogy a jövőben nem kell szembesülnünk ilyen kártékony tehetségekkel. " - mondta a filozófikus hajlamú playmate.

Továbbra is kérdéses azonban, hogy az amerikai média megbocsájtja-e Aubrey-nak ezt a "botlását". Az USA-ban ugyanis kínosan, már-már paranoiás módon ügyelnek a "politikailag korrekt" beszédre, amelynek lényege, hogy még véletlenül sem keveredhet senki szélsőséges eszmék követésének gyanújába. A fekete-fehér gondolkodásra nagyon is hajlamos amerikaiak szemében még az is súlyos bűn lehet, ha valaki elismeri egy-egy diktátor, különben tagadhtatalan - bár elvetemült - zsenialitását.

Szegény kis szőkeségnek ráadásul sikerült telibe trafálnia az amerikai társadalom két legérzékenyebb - és igen befyolyásos - rétegét, a Holoacaust-túlélőket és leszármazottaikat, illetve a Castro diktatúrája elől elmenekült kubai emigránsokat.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1549 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x