"Miért kellene 21 évesen egy rakat pasin túllennem?" - a modell...
Címlap / Showbiznisz / "Miért kellene 21 évesen egy rakat pasin túllennem?" - a modell nem törődik az ízetlen megjegyzésekkel

"Miért kellene 21 évesen egy rakat pasin túllennem?" - a modell nem törődik az ízetlen megjegyzésekkel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Rosszízű viccelődés céltáblája lett a gyönyörű szépségkirálynő. Az össznépi röhögés oka az a "botrányos" bejelentlése volt, miszerint mindez ideáig csak egyetlen férfi volt az életében. 

Kevés dolog jellemzi annyira élesen a magyar médiaviszonyokat, mint, hogy a sajtó jóformán pellengérre állította Serdült Orsit, miután a lány bevallotta: az elmúlt 21 évben mindössze egy férfival feküdt csak le. A modellnek napok óta primitív, nem egyszer trágár tréfálkozással kell szembenéznie nyilatkozata kapcsán.


Orsit azonban nem zavarják a csipkelődések,  úgy érzi, nagyon helyesen tette, hogy 21 éves korára "nincs túl egy rakat pasin", és az az egy is első nagy szerelme volt. A modell az őt kinevetőknek pedig azt üzeni: foglalkozzanak a saját dolgukkal!

Sőt, a lány ezt megtoldotta még egy mondattal: Orsi elmondta, legszívesebben már most anya lenne, és nagyon sajnálja, hogy a karrierépítés miatt erre egyelőre még nincs ideje. Nos, a harmincas szingliktől hemzsegő sztárvilágban ezt talán még az előzőnél is nehezebben értik majd meg.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2124 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x