Dráma! Madonna halálba táncolja magát?
Címlap / Showbiznisz / Dráma! Madonna halálba táncolja magát?

Dráma! Madonna halálba táncolja magát?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

Rajongók milliói siratták annak idején Jacko-t, de sorsából úgy látszik nem mindenki tanult. Madonna szintén ott volt a nagyszabású gyászszertaráson, ám úgy tűnik, ő maga is padlógázzal hajt a szakadék felé, amely a Popkirályt is elnyelte. 

Ismerősei már hónapok óta jelezték: az énekesnő mérhetetlenül kizsákmányolja a szervezetét. A díva a jelek szerint képtelen megbarátkozni a gondolattal, hogy az ötödk x felett már lassítania kellene életritmusán.


A sztár őrült iramú európai koncertturnére indult, ráadásul közben fiatalokat is megerültető, kőkemény edzésprogramot is folytat. Június 4-e óta már 27 alkalommal állt színpadra nagyszabású show-jával, melynek során kát órán keresztül gyakorlatilag megállás nélkül táncolt. A turnét csak pár napra szakította félre, akkor is csak egy klipfelvétel miatt.

Az embertelen tempó "gyümölcse"  a hét végén Szófiában ért be. Madonna kétszer is elvesztette eszméletét a színpadon, s csakis az énekesnőt szorosan körbeálló táncosok gyűrűjének köszönhette, hogy nem esett el.  A sztár még a második megszédülés után sem volt hajlandó lejönni a színpadról. "Jól vagyok"- hajtogatta, és végigtáncolta az egész show-t.

Barátai szerint a díva nem csak agyonhajszolja magát, de az állandó stressz és rohanás közepette komoly alvászavarokkal is küszködik, melyeken altatókkal próbál úrrá lenni. Ezt a módszert Jacko már kipróbálta, s tudjuk mi lett a vége. Ismerősei aggódnak, hogy Madonna sem lesz képes időben leállni az önpusztító életmóddal.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1069 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x