Paris Hilton a magyarok idegeire megy!
Címlap / Showbiznisz / Paris Hilton a magyarok idegeire megy!

Paris Hilton a magyarok idegeire megy!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Napok óta lelkesen készülődik az ország, hogy a világ leghíresebb "famous ’cause famous (híres, mert híres)" jellegű celebje hazánkba érkezzen. Paris Hilton azonban a legcsekélyebb mértékben sem hatódott meg a magyarok csodálatától - egyszerűen hozta a formáját és idegeire megy a szervezőknek.  

Az elkényeztetett örökösnőről eleve tudható volt, hogy nem puritán életviteléről híres. Mikor az egyik luxus ruházati boltlánc meghívta magyarországi boltjának megnyitójára, a fogadóbizottság sejtette, hogy alaposan fel kell kötniük az alsóneműt.

Ám Miss Hiltonnak így sikerült felül-illetve inkább: alulmúlnia a legmerészebb elképzeléseket is. A szöszi milliárdos semmit sem bíz a véletlenre: négy oldalas kívánságlistával érkezett, amelyet még érkezése előtt eljuttatott a szervezőkhöz.

A lajstromon olyan extra elvárások szerepelnek, mint például két férfi és egy női testőr. Paris nem hajlandó más autóval közlekedni, csak elsötétített ablakú Mercedesszel, vagy GM Jeep terepjáróval. A biztonság kedvéért mindkettőből kért egyet.

A örökösnő hosszan részletezi, mit szeretne enni magyarországi tartózkodása alatt. Az általa rendelt étel-és itallapon többek közt homár, hetvenezer forintos tequila és eredeti, kaliforniai narancsból készült narancslé szerepel. Hilton kívánságlasjtromát még a luxus vendéglátásban sokat tapasztalt olasz sztárséf, Gianni is "elképesztőnek" nevezte.

A lista talán legérdekesebb pontja, hogy Paris kikötötte: bármelyik fővárosi hotelben hajlandó megszállni, kivéve a Budapest Hiltont. A fergeteges bulizásairól ismert hírességgel egyébként a következő napokban könnyen összefuthatunk valamelyik exkluzív szórakozóhelyen: Miss Hilton ugyanis előre kigyűjtette a legfelkapottabb budapesti klubok listáját.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1578 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x