Hátborzongató: hátom méter hosszú kígyó tekergett a szépség...
Címlap / Showbiznisz / Hátborzongató: hátom méter hosszú kígyó tekergett a szépség nyakán!

Hátborzongató: hátom méter hosszú kígyó tekergett a szépség nyakán!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Egy modelltől, és táncosnőtől elvárjuk, hogy gyönyörű és kedves legyen, s persze az sem árt, ha a lába is fürgén és ügyesen jár. Azt azonban a legtöbben nem is feltételezzük a gyengébb nem bájos képviselőjéről, hogy halált megvető bátorsággal néz szembe akár trópusi vadállatokkal is.  

A Királynő tavalyi döntőse, Tepedelen Tímea köztudottan mestere a csípőringatásnak, fiatal kora ellenére szinte mindenbe belekóstolt a balettől kezdve a break-en át egészen a hip-hop-ig, azonban szívéhez mégis a hastánc áll a legközelebb.

A török és görög szülőkkel büszkélkedő szépség három éves kora óta foglalkozik ezzel a világszerte közkedvelt mozgáskultúrával, melynek fortélyait édesanyjától leste el:

- Anyukám erőltette kiskoromban. Akkor nagyon nem szerettem, de ma már hálás vagyok neki, amiért nem engedte, hogy abbahagyjam, hiszen az egyik legfontosabb dolog az életemben.

Timi azóta gyakorlatilag főállású táncossá vált. Mint kiderült, korábban a Fővárosi Nagycirkusz tagjaként kápráztatta el a közönséget, ráadásul díszes kelmék helyett olykor óriáskígyókat használt kiegészítőként:

- A cirkuszi éveim alatt volt egy olyan számom, ahol egy három méter hosszú, negyven kilós tigrispitonnal táncoltam!

A szépség ma már elsősorban oktatja a hastáncot. Elmondása szerint a nők szinte kivétel nélkül képesek elsajátítani a lépéseket, akár egészen rövid idő alatt.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1323 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x