MTV Music Video Awards: botrányos és megindító díjátadó!...
Címlap / Showbiznisz / MTV Music Video Awards: botrányos és megindító díjátadó!

MTV Music Video Awards: botrányos és megindító díjátadó!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

Minden idők egyik legbalhésabb MTV Music Video Awards díjátadó rendezvényén vagyunk túl. A gála előtt mindenki azt várta, hogy Janet Jackson nagy titkolózás közepette beharangozott meglepetése lesz az este legnagyobb szenzációja, ám Kanye West pár másodpercnyi bunkósággal lesöpörte az énekesnőt a lapok címoldaláról. 

A New York-i Radio City Music Hallban rendezett fényűző díjátadó ünnepséget Madonna nyitotta meg, aki személyes hangvételű beszédben emlékezett meg az idén elhunyt Michael Jacksonról. Az énekesnő szerint a Popkirály ma is köztünk van és, és még sokáig köztünk marad, mivel fiatalok milliói - köztük az ő két fia is - példaképpüként  tekintenek Jacko-ra.


A díva után Jackson-imitátorok lepték el a színpadot, akik a sztár legnagyobb slágereiből összeállított néhány perces mixre készült koreográfiát adtak elő. Ezt követően lépett színpadra Janet Jackson, akinek produkcióját már napokkal a show előtt beharangozták, hangsúlyozva, hogy az énekesnő komoly meglepetéssel készül. Jacko húga nem is okozott csalódást: egy óriási kivetítő segítségével még egyszer utoljára testvérével közösen adta elő legendás duettjüket, a Scream-et.

A megindító előadás után azonban botrányosra fordult az este. A legjobb videoklipnek járó szobrocska átadásakor - melyet Taylor Swift nyert - Kanye West a színpadra ugrott, és beleordította a mikrofonba véleményét, mely szerint a díjat valójában Beyonce-nak kellett volna kapnia. A rapper azóta már blogjában bocsánatot kért sajátos akciójáért, ám a gála közönsége az est további részében minden egyes alkalommal hangos füttykoncertbe kezdett, ha West neve elhangzott.

A legjobb új előadó díját besöprő Lady Gaga sem sokkal maradt el a fekete sztár mögött: Paparazzi című száma közben művérrel kente be magát. A gálán fellépett még a Green Day, a Muse, illetve Beyonce is. Az énekesnő felhívta maga mellé a színpadra a fogadatlan prókátora, Kenya West által megalázott Taylor Swift-et is, így próbálva tompítani a botrány élét.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2622 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x