Kioktatta modelltársait Claudia Schiffer
Címlap / Showbiznisz / Kioktatta modelltársait Claudia Schiffer

Kioktatta modelltársait Claudia Schiffer

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

A német szupermodell nem érti, hogy néhány ember miért megy önként a kés alá. Őt nagyon aggasztanák az esetleges káros hatások.  

„Sosem plasztikáztatnám magam, mert nem tudom, milyen hatásai lesznek hosszú távon. Az öregedés az élet velejárója, és szerintem mindenkinek el kell fogadnia, hogy a külseje változik.” - mondta Schiffer.

A 39 éves Claudia a szép külső érdekében igyekszik egészségesen táplálkozni. Amikor lehetősége van rá, bio élelmiszereket választ. Ebédre szénhidrátokat fogyaszt, vacsorára pedig ragaszkodik a fehérjékhez: halhoz vagy húshoz.

A bőrápolásra nagy gondot fordít, és nem sminkeli agyon magát, mikor nem dolgozik.„Mindig benedvesítem és kikefélem a hajam, mielőtt elindulok otthonról, a napszemüvegem nélkül pedig egy lépést sem teszek. Nem szárítom meg a hajam, nedvesen hagyom, így sokkal jobb lesz az állaga.” – magyarázta.

Claudia kioktatása teljesen helyénvaló, előbb érdemes gondolkodni. A sebész vélhetőleg pozitívabban fogja beállítani a dolgot, mint amire számíthatunk, s ha elbukjuk a dolgot, akkor az nem neki okoz életre szló fájdalmat. Szépségtippei, pedig egészségesebbek és használhatóbbak a sztárvilágban megszokottnál! - a szerk.

Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1622 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x