Sztárok és a misztikus hetes szám
Címlap / Showbiznisz / Sztárok és a misztikus hetes szám

Sztárok és a misztikus hetes szám

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Hét napból áll egy hét, hét feje van a mesebeli sárkánynak, hét évente változik az ember ízlése és világlátása, a párkapcsolatokban is a hetedik év szokott kritikusnak számítani, de főbűnből is hét darab van… és még sorolhatnánk. A hetes szám misztikuma vitathatatlan. Hírességeinknek is meghatározó ez a szám. Terecskei Rita házszáma és születési dátuma, a Hooligans eddig megjelent lemezei és Dukai Regina névnapja is a heteshez kapcsolódik. 

A hetes szám ha nem is hoz mindenkinek szerencsét, a legtöbb ember számára különös szereppel bír egy jellemző nap, egy évforduló vagy egy gyakran megjátszott lottószám révén. Hírességeink sincsenek ezzel másképp.

Terecskei Rita életének több pontja is kapcsolódik a misztikus hetes számhoz.

Nem vagyok babonás és nem nevezném szerencseszámomnak a hetest, de mindig is meghatározó volt. Elég csak azt figyelembe venni, hogy 1979. hetedik hónapjának 27. napján születtem.” – mesélte a Zanzibar énekesnője. – „Ráadásul a családommal Cegléden a hetes szám alatt lakunk. Furcsa, de mindig is szerettem ezt a számot.” – tette hozzá Rita.

Dukai Reginának a hetes szám nem a születésnapját, hanem névnapját határozza meg.

„A névnapom és a születésnapom, tehát a hetes és az ötös mindig is a kedvenc számom volt és szerencsét is hozott.” – mesélte az ismert modell. – „Abban is lehet valami, hogy az ember hétévente megváltozik, másképp látja a világot. Én ezt leginkább az étkezésen veszem észre. Új dolgokat próbálok ki és szeretek meg.” – árulta el Regina.

A Hooligans legénysége számára is meghatározó a hetes szám. Igaz, a fiúk életében ez a jellegzetes állapot nem tart már sokáig.

„Eddig hét albumunk jelent meg, nagyon sikeres a zenekar, így igazán szerencsésnek mondható a hetes szám a mi életünkben. Nekem személy szerint azért is kedves, mert a barátnőm 1977. július 7-én született, így elég meghatározó ez a szám az ő életében.” – árulta el Endi. – „Elég babonás vagyok, a 13-as számot például nem szeretem, mindig történik velem valami rossz 13-án.” – tette hozzá a Hooligans dobosa, aki bízik a nyolcas számban is, hiszen a zenekarral már dolgoznak legújabb lemezükön.

A legendás fekete-fehér whiskey is a hetes számmal lett ismert, így megajándékozták hírességeinket. Rita táblát, Dukai Regina egy üveg Jack Daniel’s-t, míg a Hooligans hét darab lemezt kapott. Az egyedi, karakteres ízű whiskey-ről senki nem tudja, miért kapta a hetes számot. Több legenda létezik, Jack bácsi saját maga nevezte el így italát 1887-ben, talán azért, mert hetedik kísérletre találta el a tökéletes receptet.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3497 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x