Ciki! Szakember neveli szülővé a két infantilis sztárt!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Ciki! Szakember neveli szülővé a két infantilis sztárt!

Ciki! Szakember neveli szülővé a két infantilis sztárt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-21

Gyermeket nevelni az élet egyik legnehezebb kihívása. Pláne akkor, ha lelkünk mélyén még mi magunk sem nőttünk fel. Az ilyen esetek bizony Hollywood-ban sem ritkák, hiszen a sokszor egészen fiatal koruktól karrierjükkel és botrányaikkal elfoglalt nem mindig "érnek rá" felnőtté válni. 

Anne Heche magánélete semmiképp sem nevezhető egyszerűnek és követhetőnek. A 6 nap, 7 éjszaka sztárja sikerei csúcsán, tíz évvel ezelőtt vállalta fel a nyilvánosság előtt is vonzódását saját neméhez. Néhány évig boldog kapcsolatban élt barátnőjével, Ellen DeGeneressel, majd sokakat megdöbbentve 2000-ben egy férfira, Coley Laffoon operatőrre cserélte a lányt.

A pár hamarosan össze is házasodott. A nászból egy gyermek, Homer született. A bűvös hét év azonban ennek a frigynek is betett, a két sztár 2007-ben elvált. Azóta Anne és Coley képtelenek békén hagyni egymást. Folyton sértegető üzeneteket küldenek egymásnak - méghozzá általában a nagy nyilvánosság előtt, a médián keresztül.

A bíróság végül úgy döntött, a két civakodó szűlő mellé egy úgynevezett "nevelési tanácsadót" jelöl ki. A szakember dolga lényegében az lesz, hogy megpróbálja bevezetni anyut és aput a normális gyermeknevelés rejtelmeibe.

Ezt a szolgáltatást azonban nem pusztán jószolgálati okokból nyújtják: a szakértő munkájának díja nem kevesebb. mint óránként 375 dollár (kis híján 70 ezer forint), amelyet természetesen a két későn érő sztárnak kell állnia.


 
 
[ 1640 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x