Meglepték a sztárduót (Fotókkal!)
Címlap / Showbiznisz / Meglepték a sztárduót (Fotókkal!)

Meglepték a sztárduót (Fotókkal!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Minden ember örül annak, ha figyelnek rá. Nincs ezzel másként a népszerű formáció, a Josh és Jutta sem. A csapat tagjainak az utóbbi időben nem volt ideje figyelgetni az utazási katalógusokat, ezért kiemelten jól jött a baráti ajándék. 

Mint ahogy azt az előzőekben hírül adtuk, a hazai zenei élet pezsgése szerencsére nem állt meg. Ennek köszönhetően a Josh és Jutta duó éjjel fellépésekre sietve úton van, napközben pedig új lemezük munkálataival foglalatoskodnak, azaz alapesetben egy percnyi pihenést is csak nagyon nehezen tudnak megengedni maguknak.

Tudta ezt a csapat egyik fellépésszervezője Vasas Csaba is, aki az egyik buli után egy borítékot adott át Joshéknak.
 

- Izgatottan nyitottuk ki és kiderült, hogy egy meglepi-pihenést tartalmazott. Csaba taktikusan gyors döntést kért, mi pedig engedtünk a „csábításnak” elfogadtuk az invitálást, ahol felejthetetlen élményekben volt részünk - mondta boldogan Jutta.

Azért lazítás közben is ötleteltek
- Igazi felüdülés jelentett ez a számunkra. Sikondafürdő egy igazi nyugalom-sziget a maga kristálytiszta levegőjével, termálvizes kültéri és beltéri medencéivel. Elárulom nem tudtunk kibújni a bőrünkből és picit dolgoztunk is. Kihasználtuk a szaunázás, és a különböző nyugtató kezelések alatti időt is, és csiszolgatunk új dalaink szövegét - tette hozzá a munkamániás Josh.
- Egy biztos, mi nem utoljára voltunk itt, és amikor tehetjük visszajövünk pár napra, hiszen ez a pihenés számunkra új erőt, és energiát adott a mindennapokhoz – súgta meg a zenész, akin a beszélgetés ideje alatt is érezni lehetett, változott és jót tett neki ez a pár nap lazítás.
 

A felüdülés tehát mindenkinek jót tesz, még az olyan pörgős életet élő személyeknek is, mint a népszerű páros. Most már ők is egyetértenek: kell a lazítás, s utána a munka is gördülékenyebb. Hogy mennyire, kiderül a soron következő nagylemezen!

(Fotók: Bizsopress)

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1480 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x