Nem kívánkozik a pletykalapok címoldalára a Csillagok Háborúja...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Nem kívánkozik a pletykalapok címoldalára a Csillagok Háborúja sztárja

Nem kívánkozik a pletykalapok címoldalára a Csillagok Háborúja sztárja

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-20

Hollywood világához szinte elválaszthatatlanul hozzátartoznak a botrányos magánéleti botlások, a bulvársajtó számára kiteregetett családi szennyes, és a sokszor a filmeknél is nagyobb érdeklődést kiváltó tárgyalótermi "szappanoperák". Ám nem minden filmsztár él e kötelező forgatókönyv szerint. A Star Wars sztárja például büszke arra, hogy magánélete kifejezetten "unalmas" a média számára. Előélete azonban meglehetősen kalandosan alakult, míg eljutott a filmvászonig. 

A Moulin Rouge, Az élet sója, A Sólyom végveszélyben, a Young Adam, a Nagy Hal, a Miss Potter vagy az Angyalok és démonok főszereplője a skóciai Crieff városában született 1971. március 31-én. Már kilencévesen elhatározta, hogy színész lesz miután látta a nagybátyját, Denis Lawsont a korábbi Star Wars filmekben (1977-1983).

McGregor tizenhat évesen otthagyta az iskolát, és csatlakozott a Perth-i Repertoary Theatre társulatához. A pedagógusszülők, James és Carol támogatták a döntését, nem erőltették a tanulást, mert azt vallották, inkább valósítsa meg művészi elképzelésit, mintsem boldogtalan legyen. Ewan egy éven át drámát tanult, majd Londonba ment, ahol beiratkozott a Zene- és Drámaiskolába, ahol többek között Daniel Craiggel, Alistair McGowanel és Naveen Andrews-al együtt koptatták a padot.. Utóbbi ma is jó barátja.

Még a tanulmányai bejezése előtt szerepet kapott a Lipstick on Your Collar (1993) című televíziós mini sorozatban, és ugyanabban az évben Julien Sorelt alakította a Vörös és fekete tévéváltozatában. Az 1995-ben készült Kavanagh QC (1995) című szériának csupán egyetlen epizódjában tűnt fel McGregor, de számára talán a legemlékezetesebb alakítása marad.

A forgatáson ismerte meg jövendőbelijét, Eve Mavrakis látványtervezőt, és még azon a nyáron örök hűséget esküdtek egymásnak Franciaországban. A párnak két kislánya született, Clara Mathilde (13) és Esther Rose (8). Három évvel ezelőtt örökbe fogadtak egy mongol kislányt, Jamyant (7), akivel a színész a UNICEF nagyköveteként találkozott.

McGregor a saját bevallása szerint soha nem csalta meg a feleségét egyetlen filmbeli partnernőjével sem. Számára a családja a legfontosabb, de azért van még egy nagy szerelme: a motorozás. Először öt évvel ezelőtt pattant kétkerekűje nyergébe, és tette meg az utat Londontól New Yorkig. Az akkor készült izgalmas dokumentumfilmet a magyar tévénézők is láthatták.

Legújabb, The Men Who Stare at Goats című filmjét november elején mutatják be Amerikában. Az előzetes tervek szerint jövőre három mozit forgat: The Ghost, Jackboots on Whitehall és The Last Word címmel.

Forrás: RTL Klub


 
 
[ 2868 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x