Fél évszázad után is lámpalázas a színészlegenda!
Címlap / Showbiznisz / Fél évszázad után is lámpalázas a színészlegenda!

Fél évszázad után is lámpalázas a színészlegenda!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Rossz színész nincs - vallja Bodrogi Gyula, akivel a Tabu Tv riportere a fiatal tehetségek támogatásáról, meg persze egy kis magánéletről is beszélgetett az ikonná vált művésszel. A színészlegenda szerint a mesterség igazi titka az, hogy valaki még fél évszázad után is képes legyen izgulni színpadra lépés előtt. 

Az internetes sztártévé riportere nemrég még egy nyári szabadtéri szórakozóhelyen beszélgetett Bodrogi Gyulával, aki lazítani érkezett az eseményre, de ezúttal merőben más környezetben és merőben más témáról szólt minden.

"Nem tudom elképzelni, hogy ha egy motorversenyző ráül a motorra, akkor nem érzi azt a versenyzői lázt" - véliBodrogi, aki szerint a színészeknél pedig az az elmaradhatatlan dilemma a színpadra lépés előtt, hogy a közönséget le tudja-e kötni, magához tudja-e láncolni vagy épp fel tudja-e hívni magára a figyelmet.

Az 51 éve a szakmában tevékenykedő színésztől azt is bevallotta: egyszerűen nem tud nyaralni.

"Egyszerűen nincs hozzá képességem. Van a ki nem tud futni, van aki nem tud hegedülni, van aki nem tud bokszolni, én pedig nem tudok nyaralni. Ha elmegyek valahová, akkor két nap múlva már megyek máshová, de nekem ez is pihenés. Az lenne számomra csak a fárasztó, ha mondjuk két hétig a tenger vagy a Balaton parton minden nap ki kellene feküdni a napra" - mondta el Bodrogi Gyula.

Forrás: Tabu Tv
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1711 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x