Gusztustalan! Fia halálával zsarolták a gyászoló színészt!...
Címlap / Showbiznisz / Gusztustalan! Fia halálával zsarolták a gyászoló színészt!

Gusztustalan! Fia halálával zsarolták a gyászoló színészt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Minden bizonnyal aljassági világrekord felállítása lehetett a célja annak a mentősnek és politikusnak, akik egy kétségbeesett gyászoló apa tragédiája révén akartak könnyű keresethez jutni. A két elvetemült férfi a napokban állt bíróság elé, hogy feleljenek a kegyetlen zsarolásért.  

John Travolta még az év elején, egy bahamai üdülés közben vesztette el fogyatékos gyermekét, Jettet. Közismert volt, hogy a színész rajongásig szerette a kisfiút, s ismerősei szerint halálát azóta sem volt képes feldolgozni.

A tragédia perceiben, miközben éppen haldokló fiát próbálta újjáéleszteni, Travoltával aláírattak egy nyilatkozatot. A sztár azt szerette volna elérni, hogy Jettet ne egy bahamai, hanem egy floridai kórházba szállítsák, nyilván azért, mert ott jobb ellátást remélt. A színész elmondása szerint kérésére reagálva a mentősök az orra alá dugtak egy papírt, amit gyanútlanul aláírt.

A Travolta kézjegyével ellátott nyilatkozat azonban pusztán arról szólt, hogy a sztár lemond fia kezeléséről, a Floridába szállítás nem volt benne. Jettet végül nem is tudták Amerikába vinni, mivek állapota olyan súlyos volt, hogy még aznap elhunyt.

Ekkor jutott eszébe a kutyafuttában aláírt okirat az egyik mentősnek, s úgy vélte, ez annyira kompromittáló lehet a sztárra nézve, hogy akár komoly összeget is fizetne titokban tartásáért. A gátlástalan fehérköpenyes kapcsolatba lépett egy bahamai szenátorral, akin keresztül 25 millió dollárt követelt Travoltából. Azzal fenyegetőzött, hogy, ha nem kapja meg a kért összeget, eljuttatja a sajtóhoz a nyilatkozatot, amely nyilván ízekre szedte volna a "fogyatékos gyermekét meghalni hagyó" apát.

A megrökönyödött Travolta azonban nem engedett a kivételesen aljas zsarolásnak, és a rendőrséghez fordult, akik egyből lecsaptak  A két gátlástalan férfi első bírósági tárgyalását már meg is tartották a napokban.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 992 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x